desember 19, 2022

Dette er uken der ALT skal skje, helst samtidig. Du skal få bakt, vasket, ryddet, pyntet, besøkt, sett på film, gått på julekonsert, kjøpt inn de siste gavene, handlet inn all maten… og samtidig ha fulle dager på jobb! ALT skal være klart før jul. Ikke rart om det hele kjennes stressende ut, og du lurer på når julefreden endelig skal få senke seg.

@ragnhildhannoschockvea

Denne ulen er gjerne da vi skal gjøre ALT! På en gang😅 Så her er 3tips det er verd å følge 😘 #gründertipps #ukenførjul #mindrestress #3tips

♬ original sound – user13131952461665

Vær edruelig! Hva er realistisk å få klart før jul?

Vær rett og slett litt mer ærlig med tiden denne uken. For om du ser på døgnets antall timer, og det faktum at du faktisk trenger 8 timers søvn, så kan det være du må fire litt på egne krav. Innimellom «slagene», hva er realistisk å få gjort? Kanskje er det noen av jobb-prosjektene som må justeres på kravene. Kanskje noen møter skal utsettes. Eller kanskje det ikke er så viktig om ikke huset lukter grønnsåpe til jul.

Skriv ned hva som er realistisk å få ferdig nå disse siste dagene, både privat og for jobben.

Hva MÅ du blir ferdig med innen jul?

Ikke hva du skulle ønske du ble ferdig med, eller hva det hadde vært fint å bli ferdig med. Nei, hva er det du bli ferdig med. Mao, det som må prioriteres uansett. Som feks å kjøpe inn julematen, pynte til jul, ferdigstille på jobben fordi det må skje på årets budsjett osv.

Skriv ned du MÅ få gjort denne uken, uansett.

Hva vil du gjøre disse dagene?

For oppi alt du må og skulle ha gjort, så det de fine tingene du virkelig vil gjøre. De tingene som for deg gir følelsen av at det veldig snart er jul. Som gir deg julefølelsen, roen, gleden, spenningen. De fine tingene som faktisk bare kan skje disse dagene. Som å bake pepperkaker med ungene. Se de siste episodene av Snøfall på NRK. Gå på den julekonserten. Tusle langs veien og se lysene i alle vinduene.

Skriv ned det du vil gjøre disse dagene.

Og så gjør du det du nå har skrevet opp. En god blanding av det du MÅ får gjort, og det du VIL gjøre. Og så blander du inn litt mer av det du satte på listen over realistiske ting. Alt annet kan vente. Det går fint både for deg og bedriften din om det meste nå får vente til over nyttår og at du gir deg selv noen gode, rolige juledager.

God jul 🎄

Og du, om du vil ha mer førjuls inspirasjon så er det en artikkel her >> og se gjerne videoen her >>

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}