oktober 9, 2018

Hvor god (eller dårlig) er du på å gjøre det som faktisk skaper resultater? Det som tar deg nærmere det du egentlig ønsker å oppnå?

Selv gode rutiner kan forbedres

I snart 12 år har jeg sjonglert mamarollen med gründerrollen. For å få det til så er Dagsplanen helt avgjørende. Jeg helt avhengig av! Den har blitt en del av meg. Det å få ned på papiret hva jeg skal prioritere i dag, hjelper meg å holde fokus, og få gjennomført.

Men selv det som er blitt rutine trenger å gjennomgås;) Så her sitter jeg og leser en bok jeg varmt kan anbefale – High Performance Habits av Brendon Burchard og det fikk meg til å tenke; har pri-oppgavene mine blitt for mye «to-do»-lister og for lite «dette tar meg nærmere større mål»-lister?

I videoen over nevner jeg Dagsplanen. Om du ikke allerede har den, så sørg for å laste den ned! 

Gjør du bare masse (!) eller gjør du det som faktisk vil gi deg resultater?

Du har kanskje allerede en bedrift eller du gjerne vil komme i gang med bedriften. Og i boken din eller på gule lapper har du kanskje skrevet ned ting du må huske å gjøre. Spørsmålet er; Gjør du bare masse (!) eller gjør du det som faktisk vil gi deg resultater?

Hvis målet er få et skikkelig salg eller få ut en blogg, så nytter det ikke å fylle opp dagen din med masse ting og tang men utsette det som faktisk vil kunne skape salg eller skrive den teksten til blogg. 

Jobb er én greie – hva med deg privat?

Det kan like gjerne handle om deg på privaten. Ta helsa di f.eks. Om den er noe du hele tiden putter på vent fordi du lar alt annet komme først, men du egentlig ønsker å føle deg bedre, ja da må du gi pri til det som får deg til å føle deg bedre! Sette det å gå deg en tur på top 3 pri for i dag. Eller sleng deg på sofaen og lukk øynene i 10 min. 

Og hva med familien?

Om du vil ha en nær og tett relasjon til ungene dine, så sørg for å gi noe pri som gjør det mulig. Som å legge bort telefonen etter at skoledagen er over…

Så hvor vil du være - HVEM vil du være?

Ikke bare i morgen men om en måned, ett år eller lenger?

Sørg for, og dette er min utfordring til både deg og meg, at minst ett av pri punktene på listen din for i dag handler om å komme nærmere målet. 

Jeg? Jeg skal ta med meg Sonja ut og gå. Det vet jeg er det BESTE jeg kan gjøre:)
Hva med deg? Hva skal du prioritere i dag?

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}