april 5, 2016

Er det som før var normalen blitt vår tids luksus?

"Nå må du slappe av og koble helt av" sier vi til hverandre. Men gjør vi det? Sånn ordentlig lenger?

Ingen internet og stort sett heller ingen mobildekning i én uke. Det var årets påskeferie. Egentlig ingen stor sensasjon men for meg var det alikevel uvant. Jeg er så vant med å være påkoblet.

Før var det helt vanlig å ikke være på'n. Var man på ferie så var man borte. Punktum. Ikke noe Facebook oppdatering med bilder av den lykkelige familie eller Instagram bilder av alle severdigheter vi var på. Hva andre gjorde i sin ferie, vi bli først oppdatert på når vi kom hjem igjen. Nå deler vi - og følger med på andres liv - gjennom hele dagen. Jeg kaller det "andres agenda".

Denne ene uken var jeg ikke på'n. Jeg visste ikke hva alle andre drev med. Ingen oppdateringer. Kun min agenda. For første gang på lenge så koblet jeg helt av. Ikke bare fysisk men i hodet.

For når vi ikke må forholde oss til alle andre, til alt vi skulle, burde og må, så kan det bli stille i hodet. Ro, rett og slett.

Å koble av er ikke det samme som å legge seg på soffaen og surfe på nett. Å koble av er å legge bort alt nett. Å ha ro.​

Last ned gratisversjon av Dagsplan

Jeg sender deg en liten hilsen på e-post når jeg har nye artikler på bloggen samt mer informasjon om Dagsplan slik at du får tips og inspirasjon for mer fokus for å kunne gjennomføre. 

Dagsplan
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}