september 19, 2019

Og når det fremstår som enkelt, gir du da ditt beste?

Det virker så enkelt. Hvorfor skal du bry deg?

Systemer er kun verktøy!

Denne gjelder spesielt til deg som er i starten av gründer-livet. Det er så lett å tro at du må ha “alt på stell”, inkludert alle de “riktige” systemene for å kunne skape suksess. Vær da klar over at jo flere systemer du tar i bruk, jo flere problemer kan du potensielt møte på. Jo flere systemer, jo mer må du lære deg å bruke, og håndtere om de ikke fungerer. Og når det gjelder suksess, så er systemene kun verktøy.

Det beste er DEG!

De beste resultatene kommer når du gjør jobben. Når du legger inn energi og tid og all din fokus i det du gjør. Det beste, den virkelige verdien og det som skille deg fra resten, er hvorvidt du gjør det som kreves. Og enda viktigere; om du bruker det du har for hånden.

Når noe ser enkelt ut, så kan du tenke at det ikke er noe vits, og la være. Eller du kan gi jernet! Gi alt. Det er da resultatene kommer!

Last ned gratisversjon av Dagsplan

Jeg sender deg en liten hilsen på e-post når jeg har nye artikler på bloggen samt mer informasjon om Dagsplan slik at du får tips og inspirasjon for mer fokus for å kunne gjennomføre. 

Dagsplan
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}