desember 9, 2019

Den tiden på året der alt skal være veldig kos (sånn mye mer kos enn ellers) samtidig som alle skal stresse litt mer enn ellers (slik at vi er sikre på at vi har gjort ALT og litt til før klokkene kimer den 24 desember). Kanskje har bedriften din noen kroner til overs på budsjettet som det kan være greit å investere på den denne siden av nyttår? Kanskje har du lyst til å gi noen en gave du vet vil glede. Da kan det være greit med noen julegavetips.

julegavetips

Den tiden på året der vi kan gi

Jeg er veldig glad i julen. Og julegaver. Ikke det å få (selv om det selvsagt er veldig hyggelig), men det å gi. Å kjøpe. Å pakke inn (selv om jeg ikke er den som bruker masse tid på det å pakke nydelig innpakkede presanger… Jeg er nok mer praktisk der;) ) Og å gi bort.

Det mest magiske er å finne frem gavene til ungene lille julaften og legge under treet. 1000 gode følelser og forventinger samlet under et tre.

For så å kjenne den ordentlige, ekte roen. Den som kommer når lysene på treet skinner og gammel og ny julepynt er hengt opp. Bugge Wesseltoft spilles lavt i bakgrunnen og nok en pepperkake er fortært. Jeg kjenner jeg teller ned til akkurat det. Teller dagene. Men først skal et par ting til gjennomføres, avsluttes, pakkes og sendes:)

Julegavetips til bedriften (nettsiden)

Når du ønsker å gjøre en god investering nå før jul, som gavner deg og bedriften din (og nettsiden din) langt inn i 2020.

Thrive Architect – Da støtter du samtidig KIVA

Thrive Architect

Uansett hvor vi måtte befinne oss i verden så er fremgang ofte knyttet opp mot en drøm som blir satt ut i livet. Noen drømmer er svulstige og innovative. Andre drømmer handler om å sikre sine barns fremtid med skolegang.

Når du bestiller Thrive Architect via denne linken, støtter du samtidig KIVA. Dette er en affiliate link for WP Skolen og all affiliate inntekt vi får via den linke, går uavkortet til KIVA. Thrive Architect er min absolutte favoritt utvidelse (plugin) til WordPress sider. Den kan brukes til det meste fra å designe forsider til salgssider, optinsider, landingssider.

“Det er et ordtak som sier: «Gi en mann en fisk, og han har mat for en dag. Lær en mann å fiske, så har han mat resten av livet. «

(…)
Et mikrolån via Kiva kan være avgjørende for å kjøpe inn materialer til å lage noe som kan selges videre, slik at man får råd til mat og ikke minst utdannelse til egne barn. Det er verdiskapning.

Ett mikrolån kan være starten på en vei ut av fattigdom for én liten familie. De fleste gründerspirer stopper ikke når de har nådd ett mål. Når du kommer opp på første bakketopp, så åpnes det bare ett nytt landskap og nye ideer tar form og settes kanskje ut i livet ved hjelp av ett nytt mikrolån. Det kan gi mulighet for å skape arbeid for flere, og etterhvert kan det som startet som et mikrolån skape makroeffekter.

Teksten over er hentet Fra WP Skolen – du kan lese hele her.

Ta kontroll på nettsiden din – lær hvordan du selv kan sette opp eller drifte nettsiden

WP Skolen

Om du har en nettside i WordPress (eller vurderer å sette opp siden din i WordPress), så er det et stort fortrinn å ha kunnskap som gjør deg i stand til å ha kontroll på siden. Det kan være du skal sette opp en helt ny side, eller vil utvikle den du allerede har.

På WP Skolen lærer du hvordan du gjør nettopp dette.

Julegavetips til deg selv eller en du vil glede til jul

En kveld for undring og refleksjon.
I midten av januar holdes en ny Wisdom & Wonder LIVE intervju-kveld på Litteraturhuset i Oslo. Kvelden ledes som alltid av Jannecke Øinæs og denne gangen har hun med seg gjestene Grethe Holtan, Anja Vintov og Svein-Harald Røine.

Dette er en nydelig gave å gi til deg selv, eller ta med deg en du vil glede.

Live aften

Når du vil kjenne du kan skape og utføre, samtidig som du har oversikten

Uansett hva du vil skape og gjennomføre, så kan det fort bli kaos. For livet kommer alltid “litt i veien”. Noe tar alltid lenger tid enn du hadde tenkt. Og når én ide er på vei ut i verden, så kommer gjerne de neste ramlende inn, før du rekker å puste ut. Det er deilig, stressende, gøy og utfordrende på en gang.

For å holde oversikten og kjenne jeg har en viss kontroll på dagen min, er jeg helg avhengig av Dagsplan. Å skrive denne artikkelen her er en av mine top 3 prioriteringer i dag. Hvis ikke ville den lett blitt utsatt… og utsatt… 😉 Vær rask om du vil sikre at Dagsplan kommer frem til jul.

Dagsplan julegave
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}