juli 14, 2019

Hva er viktig for deg denne uken?

Helt ærlig: går du gjerne igang med mandagen, eller hvilken som helst dag, med å stupe inn i mailboksen eller den lange ToDo listen? Og helt ærlig, hvordan har du det når fredagen kommer?

Uten å vite hva som er viktig for deg, blir du en som kun responderer på andres agenda. Click To Tweet

Uten en plan – uten å ha tenkt igjennom hva du egentlig vil ha fokus på denne uken, er det lett å bare dure på. Reagere og respondere på alt som kommer din vei. Det kan være nye idéer, forslag, spørsmål fra andre, behov andre har, invitasjoner eller forespørsler. Masse fint, gøy, krevende, inntektsgivende, og distraherende.

Hva skjer på fredag?

For hva da når du kommer til fredagen… Husker du i det hele tatt hvor du var på mandag og hva du egentlig har fått gjort denne uken?
Og kan du egentlig si; “Å jeg har ikke fått gjort noe på dette prosjektet”, om du aldri skrev ned noe sted eller prioriterte tiden for å jobbe med prosjektet?

Det som er viktig denne uken er…

Er du midt i en lansering så vil fokuset naturlig nok være på nettopp det. Så kanskje er det da viktig at du får satt opp en Facebook annonse eller få ut en blogg.

Kjenner du at strikken er strekt og du har latt deg selv bli dratt i for mange retninger, for lenge, så kan det være det å ta vare på deg selv er det viktigste denne uken…

Det handler ikke om å alltid velge business fokus. Det handler om å velge det fokuset som du trenger akkurat nå.

Hva gjør jeg for å holde fokus?
Bruker Dagsplan!
Du får den her.

Last ned gratisversjon av Dagsplan

Jeg sender deg en liten hilsen på e-post når jeg har nye artikler på bloggen samt mer informasjon om Dagsplan slik at du får tips og inspirasjon for mer fokus for å kunne gjennomføre. 

Dagsplan
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}