november 10, 2014

Du MÅ ha en optin-boks om du skal ha suksess med business på nett.

Det er iallfall det alle “store” fra statene forteller. Og da er det bare å henge seg på;)

image

Og det er lurt! For om du allerede har et produkt, eller planlegger å lansere i nær fremtid, så vil det kunne lette på salgsprosessen om du har en liste med navn og e-post adresser til mennesker som allerede har vist interesse for det du gjør.

Men hvordan?
Og hva trenger du?

Først og fremst så trenger du et system som kan lagre alle e-poster. Et sted fra hvor du kan sende ut nyhetsbrev, tilbud ol til alle som har vist interesse ved å legge inn navn og epost. Eksempler på slike tjenster er
Campaingmonitor.
og Aweber*.
For å få e-postadresser inn i ett av disse systemene så trenger du en optin-boks. Disse kan enten ligge fast på en side, som feks den du finner midt på siden her, eller som en del av en egen optin side som feks denne her.

For å lage enkeltbokser bruker jeg stort sett Hybrid-Connect. Det gir meg langt flere muligheter for et pent design enn å kunn bruke koden fra feks Aweber.

Men over til min nye favoritt:

Thrive Content Builder*
Mange har lenge promotert Leadpages Genialt konsept. Enkelt kan hvem som helst lage lekre optinsider. Eksempelet her feks er laget i Leadpages. Men det har hele tiden vært et “men”… For leadpages blir liggende på en ekstern side. Og selv om det er masse muligheter, så er det også begrensninger. Og der kommer Thrive Content Builder* inn i bildet! En plugin med masse muligheter til å designe en landinsside med optinboks akkurat slik du vil ha den! Og alt blir liggende på din worpress side.
Jeg er fortsatt i læringsfasen på alle muligheter som finnes i dette systemet, men ta en titt selv også. Det er verd å sjekke ut om du har en wordpresside. Sjekk ut det ut her.

*her har jeg Affiliateavtale
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}