mars 10, 2017

FokusSamtale - FokusDøgn - Fokus - Jeg liker fokus, rett og slett.

Faktisk er fokus noe av det mest effektive jeg vet om for øyeblikket for å skape resultater, men det var ikke alltid sånn.

For noen år siden var jeg i ferd med å gi opp hele businessen. Stenge ned rett og slett. Gi opp. Jeg hadde masse flotte kunder, spennende jobbprosjekter, men jeg var utslitt. Å ha fire små barn og jobbe til langt på natt hver natt, er ingen spøk. Og ikke spesielt smart heller. Men der og da var det det eneste jeg kunne. Jeg måtte jo serve kundene! Levere varene. Så når noen sendte en mail eller melding og sa noe som jeg kunne tolke som hopp, så hoppet jeg.

Det handlet om alle andres agenda

God tilbakemelding og fornøyde kunder ble en slags drivkraft, men det ble for drøyt i lengden. Jeg levde for å please alle andres agenda.

​Nå, noen år senere, er skuta snudd! Fra andres agenda til egen agenda. Å hjelpe andre som deg til å få satt ditt fokus slik at du kan gjennomføre det du egentlig vil og se resultater av det arbeidet du gjør.  Det er her ordet fokus kommer inn!

Klikk på bildet under for å se video

"Hvordan i allverden skal jeg komme videre..?"

FokusDøgn er det optimale! To dager med fullt fokus på deg, ditt prosjekt og dine resultater. Men om du ikke kan ta et FokusDøgn akkurat nå, så kan du alltid ta en time, eller til og med 10 min dedikert til fokus. Det du vil ha fokus på. Det som er viktig for deg, som du vil gi prioritet. For når du står og lurer på hvordan du i allverden skal komme deg videre, så er det tid for å stoppe opp. Bokstavelig talt. Stopp opp og spør deg selv; hva har jeg egentlig fokus på akkurat nå? Er dette noe som tar meg mot det egentlig vil, eller ikke?

Se her for å lese hva Trine Wilhelmine Rønnevig som driver Kunstkolonialen.no skrev etter et FokusDøgn​.

Så hva velger du?

Andres eller din egen agenda?
Luftslott eller konkrete mål?
Distraksjoner eller fokus?

​Det starter med her og nå!

Og med her og nå så mener jeg penn og papir, her og nå. Skriv ned hva du vil ha fokus på i dag. Én konkret ting. Og spør deg selv hvorfor vil du det. For når du vet hvorfor, så kan du gjøre dette fokus punktet så viktig for deg at du faktisk prioriterer det. Lykke til:)​

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}