mai 17, 2019

Noen prosesser tar lenger tid enn andre. Men så er det også noen idéer som trenger å modnes. Eller du selv skal modnes…

Det kom en pakke i posten

Det kommer ikke så mange pakker i posten til meg så det er alltid spennende når det først skjer, og det var noe spesielt med denne pakken.

Jeg liker å anse meg selv som litt over gjennomsnittet effektiv. Noen ganger kan det betyr at ikke alt er like gjennomtenkt før det igangsettes. Andre ganger kan det være jeg får gjort unna masse på kort tid. Så da jeg bestemte meg for å gjøre alvor av å en idé som har ligget der i flere år, så tenkte jeg først at det var noe jeg skulle få klart til jul. For 3 år siden…

Endelig, etter år (!) med arbeid, justering, testing og undring så kom første fysiske eksemplar av Dagsplan i posten! Oh lykke!

“Det blir ikke noe salg vet du”

Jeg har gått mange, mange runder med meg selv i denne prosessen. Alt fra de obligatoriske; “hvordan skal jeg lage denne? Og hvordan skal den publiseres?” Til å la meg vippe av pinnen av den indre lille stemmen som sa (og fortsatt hvisker mer i øret); “Dette er bare tull Ragnhild. Hva er det du prøver å få til egentlig? Det kommer bare til å koste deg penger å sette i gang med dette. Det blir ikke noe salg vet du.”

Samtidig har jeg ikke klart å gi slipp på tanken. Noe har drevet meg videre. “Noe” har fått meg til å finne smutthull av tid innimellom alt annet til å forbedre manus. Jeg har printet ut x-antall eksemplarer på printer hjemme, klippet og limt sammen til lurvete men like fullt fullt brukanes Dagsplaner. Fra én sides pdf til en bok.

Dagsplan

Fra idé til gjennomføring – fra kaos til fokus

For å gi deg en kort bakgrunnshistorie; Egen bedrift, medeier i bedrifter, kreativ sjel med mange (business-)baller i luften samtidig, og mamma til fem i alderen 1,5 år til 12 år.

Den mest intense jobb-perioden hadde jeg da fjerdemann var rundt 2 år. Han var hjemme med meg samtidig som jeg jobbet “heltid” med webdesign. Jeg drømte om mer tid, mer flyt og mer oversikt. Isteden sto jeg mitt oppi det motsatte… På et tidspunkt var jeg rett ved å gi opp alt. Drømmen om å jobbe selvstendig – den friheten jeg elsket ved det – var erstattet av konstant følelse av å være bakpå, med alt. Det var ikke verd det. Jeg kunne like gjerne finne meg en kjedelig, intetsigende, fast jobb så lenge den kunne gi “mat på bordet”.

Men så var det dette “noe” igjen. Dette “noe” som ikke var villig til å kaste alt på båten men som kom over ett nettkurs som jeg ikke husker stort av, annet enn en nedlastbar pdf. En “1 day planner”.

Dette “noe” bestemte der og da for å bruke denne planen HVER dag.
Som sagt så gjort.
Og innen få uker hadde jeg laget min egen versjon.
Som så ble utvidet til flere sider.
Og som nå er en fysisk bok!

Dagsplan 3 mnd

Fra én-sides pdf til DIN Dagsplan

Denne har jeg laget til DEG!

Helt sant <3 Den er laget til deg fordi jeg vet, etter mange år som entreprenør, mamma, bedriftseier og et vanlig menneske som skal få hverdagen til å gå opp, hvilken effekt den har. Dette er ikke en vanlig kalender. Eller en “dagbok”.

Dette er det som vil gi deg fokus – som vil få deg til å tenke igjennom dagen før du lar deg slukes av alle andres agenda og behov. Dette er der du kan gå tilbake gjennom dagen for å sjekke hva det var du lovet deg selv å gi prioritet. Dette er det som vil gi deg oversikt. Og gjennomføringsevne.

Vil du ha Dagsplan?

Den kan bestille den her.

Last ned gratisversjon av Dagsplan

Jeg sender deg en liten hilsen på e-post når jeg har nye artikler på bloggen samt mer informasjon om Dagsplan slik at du får tips og inspirasjon for mer fokus for å kunne gjennomføre. 

Dagsplan
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}