mars 26, 2018

Gjør det som må til! Deretter kan du gi slipp.

Det kan, iallfall noen ganger, være lett å drømme seg bort i store drømmer. Alt vi har lyst til å få til, og tanken på hvor fint det blir når vi er i mål. Men så skjer det noe rart; det er som om vi hopper galant over hele den delen som handler om å gjøre jobben som må til. Isteden drar vi rett inn i ei sidegate der det er en haug med bekymringer.

Når du vil komme i form men frykter at formen allerede er for dårlig…

Kanskje har du lyst til å komme i skikkelig form. Begynne å trene rett og slett. Det er målet! Det er det du vil. Men så kommer all tvilen og «frykten»; «Jeg vet ikke hvordan jeg skal bruke de apparatene. Tenk om jeg ikke får det til. Alle andre ser ut til å fikse det så bra. Tenk om jeg dummer meg ut på timen.»
Isteden for å bare sette i gang, fra der du er og med den formen du har, så utsetter du. Og så skjer det ingen ting og formen forblir det den er.

Den geniale optin kampanjen

Eller du skal i gang med en optin kampanje, for å bygge liste og kanskje på sikt selge inn et kurs. Du vet hva du trenger (en optinside/landingsside og en side med den «gulroten» du skal gi, være seg en video, pdf el). Du går i gang med å lage kampanjen, men så stopper det; «Tenk om den ikke er bra nok. Tenk om ingen opter inn. Jeg har ingen som kan hjelpe med med annonsering. Jeg har ikke penger til å leie inn hjelp. Kanskje videoen er teit. Kanskje….» Så går dagene, ukene, kanskje månedene, uten at du kommer i gang og listen din forblir tom.

Gjør det som må til for å oppnå det du vil oppnå

Det handler om å starte. Og deretter ta de nødvendige små stegene. Litt hver dag!

I dagsplanleggeren, som er mitt verktøy #1 så tar du prosjektet ditt, være seg å komme i form eller sette i gang med en optin, og deretter bryte det ned i konkrete oppgaver – det neste steget som må til for å gjennomføre.

For treningen kan det være så enkelt som å melde seg inn på treningssenteret og så sette av tid i kalenderen for når du skal på trening denne uken.
For optin kampanjen kan det være å sende den ut til et knippe idealkunder og teste den ut. Og så begynne å dele optin siden din! Begynn å dele den aktivt i de sosiale mediene du bruker. Ikke heng deg så mye opp i hvor mange «venner» som liker den – bare del!

Så når du har lest dette og sett videoen over så vær ærlig med deg selv; hvor er det du «hopper over» gjøre-fasen og lar deg selv surre rundt i alle frykter. Og hva velger du å gjøre isteden? Hva er ditt neste steg for å fylle opp tomrommet mellom der du er og der du ønsker deg?

Dagsplanleggeren som jeg nevnte – mitt absolutt beste verktøy og tips for fokus – finner du her.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}