juni 22, 2018

Jeg har mange ganger tenkt jeg skal “bli noe”. Du vet; et yrke med en skikkelig tittel. Ernæringsfysiolog, Akupunktør, Psykolog… så jeg kunne si “jeg er…”, men det ble aldri sånn.
Og når sant skal sies så er nok det til det beste. Jeg er! er godt nok. Da kan jeg fylle på det som passer bak, der og da, og endre underveis;)

Jeg har det med å gjøre ting jeg ikke kan

I hele mitt voksne liv så har jeg satt meg selv i situasjoner der jeg må lære meg ting jeg ikke kan. Som da jeg jobbet på et treningssenter som akkurat hadde fått publisert sitt første medlemsmagasin og ikke bare tenke men sa høyt; “det der kan sikker jeg fikse for dere!” Som sagt så gjort og dermed måtte jeg lære meg programvarer og ting om trykking av fysiske magasin som til da var totalt gresk.

Eller fikk spørsmål om jeg kunne lage en nettside for en bedrift, noe jeg aldri hadde gjort før, og bare sa; “ja!” (Det skal sies at jeg er glad den siden ikke fortsatt eksisterer, men det ble starten på mange nettsider.)

Podcast ?

Sånn har det fortsatt, så nå har jeg hevet meg på podcast.
Lurt? ?
Aner ikke men GØY å bare prøve.
Så kan du jo lure på hvorfor, når jeg ført hiver meg på noe ukjent, ikke velger i det minste å gjøre det på mitt eget morsmål. Og svaret er; jeg vet ikke. Det bare ble sånn☺

Så her er den – om du er nysgjerrig, lyst på korte innspill og inspirasjon (på engelsk).

Kan du mer enn meg om podcasting (og det skal ikke så mye til ? ) så tar jeg mer enn gjerne imot råd og vink.

podcasten

Så alle kommentarer, erfaringer og gode råd om podcast(ing) må du veldig gjerne kommentere under. Ha det godt så lenge.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}