desember 31, 2016

Du kan i begynnelsen av året komme godt i gang med

…treningen, begynne å spise mer fisk og grønnsaker. Du kan få på plass nettsiden din, komme i gang med onlinekurs, selv ta nye kurs, lese en viktig bok, vært sammen med mennesker du bryr deg om, prioritere kjæreste-tid, ta ridetimer, planlegge høstens maratonløp, starte business, følge opp ungene tettere på diverse aktiviteter, begynne på et bokmanus, filme super-attraktive freebie filmer til din helt nye optin, ha max fokus på listebygging, begynne å blogge jevnlig, meditere og trene yoga hver uke.
Du kan gjøre alt sammen, men ikke alt samtidig!

En måned har rundt 30 dager. Og dagene blir fort fylt opp; levering og henting av barn, møter, besvare mail, møte venner, planlegge diverse, respondere på diverse, 1000 baller og enda flere ideer. Kanskje 30 dager ikke er så mye allikevel?

1 måned er mer enn nok – dersom du prioriterer!

Du kan gjøre alt men velg hva, helt konkret, du skal prioritere, hver måned, hver dag.

Det er mye mer inspirerende, motiverende og gøy å ha fokus på 1-2 ting som du virkelig setter høyt på lista, og gjennomføre! Enn å sette i gang med alt for så å kollapse innen 1 februar og gi opp alle planene.

Jo flere store og små nyttårsforsetter eller planer for det nye året du måtte ha, jo viktigere er det å holde fokus – gjøre én og én ting om gangen.
Dagsplanen er suveren til å hjelpe deg, dag for dag. Færre distraksjoner og mer fokus!
Du laster den ned her.

Du kan gjøre og få til alt! Bare prioriter hva du skal gjøre først. Så får du faktisk gjennomført.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}