september 19, 2017

Det er mye det er lett å bli entusiastisk over. Mye moro å handle på ren impuls. Det er lett å tenke; "dette MÅ jeg jo ha eller gjøre", fordi noen sier det. Og det kan være supert! Samtidig kan det fort bli som å bare skulle handle melk og brød men komme hjem med poser fulle av varer du egentlig ikke trenger..

Hva er det du faktisk trenger?

Hva VIL du, sånn egentlig? Dette er ett av mine hjertebarn, og noe jeg jobber mye med med kunder en til en; for utover å hive deg med på diverse av ren entusiasme, hva vil du på sikt? Hva vil du med bedriften din, på nett? Hva vil gavne deg, ikke bare nå men også om 6 måneder, 1 år og lenger?

Du bygger ikke et hus på kvikksand

Det er litt som å bygge hus. Du sørger jo først for en stabil grunnmur og at den står på trygg grunn. Deretter kommer vegger og tak. Et hus skal tross alt tåle vær og vind i mange, mange år. Men innsiden har du full frihet over. Der kan du male veggene i alle mulige farger, ta vegger opp og med og la huset vokse i takt med hva du trenger. Du kan ommøblere totalt og skape akkurat det du liker og trenger, uten å måtte rokke ved fundamentet. Sånn kan det også være med websiden din! Bygg den på en stabil grunnmur med mål for øyet å la den få utvikle seg utifra hva du trenger. Legge til et bildegalleri når du ønsker det. Sette opp et onlinekurs, bygge en butikk på nett, ha tett kontakt med kunder, følge med på statistikk over utviklingen osv. I det hele tatt; la siden din utvikle seg over tid. Men alt under samme tak. Som jeg sier i videoen så skal jeg ikke fortelle deg hva du MÅ. For det tror jeg du innerst inne vet selv. Men jeg kan si hva du KAN! Du kan bli med på innsiden på WPSkolen og ha tilgang til all den treningen, opplæringen, tips og triks du trenger for å bygge en solid bedrift, på nett. Ta noen action ved å finn ut hvor du vil med nettsiden din og hva du da faktisk trenger.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}