september 6, 2019

Hvem er du ment å være?

Å jeg vet! Dette er veldig store spørsmål. Og ikke noe som kan besvares i en enkelt blogg. Likevel tar jeg sjansen på å snakke litt om det i denne podcasten.

Hva driver du med?

I mange år, og faktisk kan det hende den dag i dag, at det spørsmålet gjør meg “liten”. “Hva driver du med?” I mitt hode så har jeg alltid tenkt at det spørsmålet krever et konkret, forståelig svar. Gjerne et svar som kan få andre til å bli litt imponert eller i det minste nysgjerrig. Det er bare det at jeg aldri har hatt det svaret… (Jeg snakker mer om det i lydfilen over).

Hva driver deg?

DET spørsmålet elsker jeg. Hva er det som driver deg, fremover. Som får deg til å gjøre det du synes er skummelt og ukjent. Som får det til å krible i kroppen like mye som det skremmer vettet av deg. Og allikevel gjør du det. Hva nå enn “det” er.

Jeg hørte i går på et nydelig intervju mellom Gitte Winter Graugaard og Jannecke Øinæs. Fascinerende samtale. Gitte forteller hvordan hun alltid har hørt.
Jeg har aldri hørt. Det har aldri vært noen stemmer i hodet, eller på skulderen. Men jeg har følt, og føler. Som gåsehud. Som ilinger gjennom kroppen. Like mye som fullstendig tap av energi når jeg beveger meg i en feil retning…

Hva er du ment å gjøre?

Der inne, i deg, finnes et svar. Det er ikke nødvendigvis et krystallklart A4 svar som passer inn i den boksen du er vokst oppi eller den boksen du befinner deg i akkurat nå (mer om det i lydfilen over). Men hvordan skal du finne det? Hva er det som holder deg igjen?

Å oppdage

Fra mandag 16 september holder Jannecke, grunnlegger av Wisdom From North, et online event som nettopp handler om dette – Discover Your Soul’s Calling. Jeg kan varmt anbefale deg å bli med. Det er helt uforpliktende og gratis, og magisk! 8 dager der du får gå i dybden. Forstå mer av deg selv, og hvem du er ment å være i denne verden. Du finner informasjon og påmelding her.

Alle “bokser” er fine for struktur og orden, men noen ganger blir boksen for liten. Eller lokket sitter for hardt på. Kanskje er du i en “boks” som er litt vel grå… mens du egentlig ønsker å være i en “boks” med masse farger og glitter. Bytt boks. Ja det krever mot. På flere plan. Men det er så verd det!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}