januar 20, 2017

Hva er intensjonen din med det du holder på med akkurat nå?

Du har kanskje en klar agenda-liste, en klar plan, for hva du skal gjennomføre i dag (og hvis du ikke har det så anbefaler jeg deg å laste ned dagsplanleggeren med en gang), men hva er den overordnede tanken, følelsen, det du vil skape denne dagen?

Den lange agenda-listen

Du kan fort bli dratt inn i alle tingene du skal gjøre gjennom dagen. Det er fint å kunne stryke over på listen etterhvert som du får gjort det du har satt deg fore. Men når du blir spurt, eller spør deg selv, på slutten av dagen hvordan dagen faktisk har vært så svarer du kanskje at; “det har vært greit, men…” For selv om du har gjort alt du hadde på listen din, så hadde du ingen klar intensjon med dagen. Og det er her den store forskjellen kommer inn.

Listen over gjøremål kan være den samme, men om du har en intensjon om å ha det gøy, så vil du angripe oppgave på en helt annen måte. Når du, på dagsplanen har satt ordet GØY som fokus-ord så vil du mer eller mindre automatisk sørge for å gjøre noe som skaper den gøy-følelsen gjennom dagen. Om det er å ringe noen som får deg til å le eller se en morsom film eller bare tenke at dagen er gøy.

Det vi setter som intensjon skaper en ny virkelighet. Click To Tweet

Om intensjonen din er å ha en super-produktiv dag så gjelder nøyaktig det samme. Listen over gjøremål er identisk men du er fokusert! Nok snakk – nå skal det jobbes. Og dermed er det lettere å gjøre det som må til, legge til rette for, en super-produktiv dag.

Så hva er din intensjon? Med det du gjør akkurat nå?

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}