april 30, 2018

Det er vår. Det er mai! Hva har du lyst til å få til denne måneden?

Det er ikke noe nytt at om vi fortsetter å gjøre det vi alltid har gjort, så vil vi fortsette å få de samme resultatene. Det gjelder uansett om ønsket er å komme i form til sommeren eller ha tidenes salg på nettkurs denne våren. 

Gjør det du alltid har gjort, og oppnå det samme resultatet som alltid.

Ta i bruk (nye) egenskaper, som du vet du trenger, og oppnå det du vil!


Kom i gang - steg for steg

I videoen over guider jeg deg igjennom (oppdatert) dagsplan - fra du setter en større tanke for hva denne måneden skal være, via hvem du velger å være, til dag-til-dag-planen.

Det det handler om er å bli klar over alt du ikke gjør fordi du bare gjør - bare reagerer og responderer på det som kommer i løpet av dagen. Det å se at det holder ikke med en stor visjon og en drøm.
Å oppnå det du ønsker krever handling! Og handling krever prioritering. Noe må prioriteres bort. Og noe annet må få din oppmerksomhet.

Det handler om å være tro mot seg selv

Det handler om å velge det som faktisk er viktig for deg!

PS. dette vil kreve litt av deg. Det er som å begynne å trene. Det går fint mandagen men så kommer tirsdag.. onsdag... torsdag...fredag...helgen. Det som var planen, å komme i form, forblir en plan. Dagene går. Ukene går. Og når det gjelder det du egentlig vil få til denne måneden eller dette året; det forblir en idé - en drøm. Fordi du lar deg selv rive med av distraksjoner eller andres behov eller morsomme tilbud som frister mer, eller e-mailer som hoper seg opp.

Så ta et valg. Hva skal få din tid og din oppmerksomhet de neste dagene og ukene? Hva skal du få gjennomført? Og for å få det til; hva velger du å gjøre og være som er nytt eller annerledes enn det du ellers gjør og er?

Om du ikke allerede har Dagsplan, klikk knappen under og last den ned.

Om du har lastet den ned tidligere, så sjekk mailboksen din. Jeg skal ha sendt den en e-post med link til oppdatert versjon.

Det er aldri for sent å begynne!:)

Hva skal du få på plass denne måneden?

Del det i kommentarfeltet under! Det skjer noe når vi sier det høyt. Det gir en slags forpliktelse når vi deler med andre hva det er vi vil ha fokus på. Så ta utfordringen:) - Hva er ditt fokus for denne måneden?

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}