mai 4, 2016

Jeg har gjort alle feilene.

Jeg har snubla rundt uten helt å vite hva og hvordan. Jeg har testa ut ulike systemer. Jeg har gjort meg noen erfaringer. Og basert på det – landet på hvilke systemer jeg foretrekker.
Om det er de samme systemene du bør bruke, kan bare du svare på. Og spørsmålet da er; Hva trenger du?
Det finnes fordeler og ulemper med alle systemer. Men hva er viktig for deg?

 
Jeg har valgt WordPress som platformen for mine og mine kunders nettside. Fordi de mulighetene det gir passer meg.
For å lage salgssider, landingssider, optinsider, optinbokser, designe kurssider….. ALT som handler om spesifikt design for slike sider, så er mitt absolutte foretrukne system Thrive Content Builder* og Thrive Leads*. Kanskjer velger du noe helt annet. Og det er jo helt greit. Bare spør deg selv hvorfor du velger det ene contra det andre. Mitt valg er bassert på fleksibliteten, det å ha alt samlet ett sted, opplevelsen av å ha kontroll, sende all trafikk til min side og ikke til andre leverandørers nettsider.

(*systemer jeg bruker, anbefaler og derfor er affiliate for).

Dette er verdier som er viktig for meg i min business – i mitt arbeid.

Hva med deg? Hva er viktig for deg?

Om du også liker og foretrekker å ha alt samlet ett sted – å kjenne på følelsen av kontroll og eierskap. Om vil ha tilgang til ett sted der du både finner svar på hvordan du bruker WordPress, Thrive, Campaign Monitor, Mail Chimp, gjør listebygging, velger “riktig” theme til nettsiden din, hva du skal gjøre om uhellet er ute og siden blir hvit…. Se her!

WP Skolen har kun åpent for nye medlemmer 3 ganger i året! Og nå er en sånn mulighet: 1-8 mai.

Du finner mer informasjon her.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}