januar 9, 2022

I år skal jeg…. så hva kan stå i veien?
For nå er det jo nytt år som betyr nye muligheter. Og noe må jeg jo ha lært fra fjoråret som nå endelig skal få meg dit jeg vil! Da er det vel bare å gyve løs. Men hva er det jeg egentlig vil?

Manifestering. Tenke positivt. Vision Board. Det er mange flotte teknikker å bruke for å oppnå det vi ønsker. Allikevel kan det være at du bare kjenner deg sånn passe fornøyd med året i fjor. Samtidig har du kanskje mennesker rundt deg som ser ut til å klare å tiltrekke seg det umulige. Selv står du litt på utsiden og tenker; “Whow! Hvordan fikk hun til det?”

Jeg sto midt på stuegulvet her om dagen. Bokstavlig talt. Så jeg tok opp telefonen og snakket til deg. Klikk lydfilen under her så kan du høre.

Hva står i veien for å manifestere?

En av årsakene, tror jeg, er ikke mangel på gode teknikker. Eller vilje. Det er mangel på klarhet!

Hva er det du egentlig vil? Hva er det du virkelig vil oppnå, være, få til, tiltrekke deg dette året? Og da mener jeg virkelig vil!

Den andre årsaken, som jeg snakker mer om i lydfilen over her, er hvordan vi som regel lar den rasjonelle delen av hodet vinne. “Joda, men….”.

Hvem står i veien?

I lydfilen kan du bli med meg på en liten øvelse. Super lett og veldig fascinerende. For hva skjer, rent fysisk når vi bokstavlig talt trer inn i fornuften og ikke minst frykten for konsekvensene ved å gjøre eller være eller motta det vi innerst inne vil?
Energien blir flat. Som en rett strek. Humørløst.

Når vi derimot våger å tre inn i feltet for drømmene og dette noe du innerst inne ønsker deg… da skjer det noe drastisk med den tidligere rette linjen!

Klikk på lydfilen over her.

Og står du fast?

Det er egentlig helt vilt hvor mye vi tillater oss selv å leve i en humørløs tilstand. Selvsagt ikke fordi vi vil det, men fordi det er lettere å unngå ubehageligheten for det ukjente enn å velge en viss kontroll. Det er bare det at da kommer følelsen av å stå fast. Kan du også kjenne den? Følelsen av å ikke komme videre. Som å gå i ring og gjenta seg selv. Det er en ordentlig frustrerende følelse. Eller som Marit Reitan sier; Du gjør det samme og får det samme.

Så hva med å begynne å gjøre noe litt annerledes, akkurat nå?

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}