oktober 4, 2019

Dette er ett spørsmål jeg stiller meg selv hver (!) eneste dage: Hvem vil jeg være i dag?

Hvem velger du å være, i dag?

Har du tenkt over hvor lett det er å bare gå i gang med dagen, og la oss påvirke både bevisst og ubevisst av alle vi omgås og alt vi ser. Og dermed kanskje gå glipp av en unik mulighet.

For vi blir påvirket, av alt og alle, om vi vil eller ei. Men det er mulig å være litt i forkant og gjøre seg noen tanker før verden vil ha av deg og tiden din.

La det som kommer komme

Det handler ikke her om å forsøke å være smart og finne en lurt setning eller et passende ord. Alt du trenger er å stille deg selv spørsmålet; Hvem vil jeg være i dag? og så se hva som ramler ned i hodet. Uten å trenge å forstå hvorfor akkurat DET ordet kom eller hva du nå må gjøre. Bare la det ene ordet komme, og skriv det ned.

Ordlyden jeg bruker, som står i Dagsplan, er; “I dag vil jeg være…” Noen dager får jeg ord som systematisk, ha oversikten, effektiv. Andre dager kommer ord som tilstede, glad, entusiastisk.

Det er ikke alltid det gir mening der jeg sitter med kaffekoppen en tidlig morgen, men alltid, absolutt alltid, gir det mening når jeg ser tilbake på dagen som har vært.

Jeg må ha Dagsplan min for å samle meg på morgenen og få oversikten. Den finner du her fordi den funker for meg. Bruk det du liker:) Viktigst er at du får noen minutter på morgenen med spørsmål som gjør deg bedre rustet til å møte dagen og samtidig få gjort alt du vil.

Podcast

Jeg nevner i videoen podcast’en. Her er siste episode. Om du følger meg, så kommer det nå både snutter på engelsk og norsk på denne kanalen.

Last ned gratisversjon av Dagsplan

Jeg sender deg en liten hilsen på e-post når jeg har nye artikler på bloggen samt mer informasjon om Dagsplan slik at du får tips og inspirasjon for mer fokus for å kunne gjennomføre. 

Dagsplan
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}