august 1, 2019

Hvis det å drive business kun var enkelt, så ville alle gjort det. 

Akkurat som hvis det å ha mange barn var enkelt, så ville ingen gitt seg etter 1 eller 2. 

dagsplan

Livet er ikke bare enkelt. 

For hva vil da være igjen? 

Å bli født eller å føde er livets virkelige «test» på at livet skal LEVES. Ikke bare nytes…

Å nyte er en deilig her & nå opplevelse. Og den er så god nettopp fordi den er her & nå, ikke konstant. For om vi bare skulle nyte, hele tiden, hvordan ville vi da visst hva det vil si å nyte?

Hvis det bare var enkelt å skulle finne sin drøm for så å gå ut og virkeliggjøre den, hvem av oss ville vel da latt være?
Men vi lar være, forkledd i unnskyldninger og frykten for det ubehagelige og ukjente, fordi vi fort innser at det ikke bare er enkelt. Det krever. Og mest av alt så krever det å være i læring. Eller i prosess, som jeg liker å kalle det.

En idé – noe spennende

Å få en idé er litt som å gå igjennom spennende 9 måneder med babyen i magen. Der og da er alt nettopp, spennende. Du har en idé om en business. Og du har en idé om det å bli mamma og hvordan det skal bli. Masse tanker og antagelser. Masse drømmer. (Les gjerne denne artikkelen om det å være gründer og småbarnsmamma)

mamma til fem
En idé er starten. Om du kommer til målet avhenger av de valg du gjør. Share on X

Hvis det fantes én fasit løsning…

Å være mamma er en evig prosess! Å være i business er det samme. Det er utfordrende, krevende, spennende, gøy, og konstant noe å lære. Hvis det bare var enkelt – om noen kunne gitt oss én løsning som 100% ville fungere i alle situasjoner – så ville vi alle gjort “suksess”, både som mammaer og i business. Men livet er ikke ment å bare være enkelt med fasit svar! For livet og det å leve er mer!

Å leve er å kjenne på usikkerhet, frykt, utilstrekkelighet. Like mye som det er å kjenne mestring, glede og selvsikkerhet. 

Det er balanse. 

Og balanse er aldri noe statisk… 

Du vingler

Du står støtt

Du feiler 

Du mestrer 

Du føler det komplett udugelig 

Du føler du kan klatre det høyeste fjellet

Du er redd

Og du er sikker 

Livet er best for den som tørr å balansere. Da kan du nyte toppene og samtidig vite at du kommer deg opp igjen når du faller.

En hjelp til å klatre til toppen, og komme opp fra bunnen

Om du vil ha hjelp til å klatre opp på de toppene, og samtidig komme deg op igjen fra bunnen de dagene du er der, så last ned gratis versjonen av Dagsplan under her. 
«Fullversjonen» – en 3 måneders Dagsplan – finner du her.

Last ned gratisversjon av Dagsplan

Jeg sender deg en liten hilsen på e-post når jeg har nye artikler på bloggen samt mer informasjon om Dagsplan slik at du får tips og inspirasjon for mer fokus for å kunne gjennomføre. 

Dagsplan
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}