oktober 17, 2019

Det er mulig å finne råd og tips nesten hvor som helst. For nesten hva som helst. Men hvem går du til når du trenger et godt råd til bedriften din eller nettsiden din?

Når er inspirasjon ikke nok?

Jeg er en stor tilhenger av inspirasjon. Det fine med sosiale medier er at du selv kan velge hva du vil fylle feeden din med. Min er mest inspirasjon. Alt fra videoer til sitater. Inspirasjon som gjør meg glad, som bekrefter noe av det jeg tror, som oppmuntrer og gir meg gode ideer. Jeg tror det er fint å la oss inspirere. Det er bare det at inspirasjon alene får ikke bedrifter din til å gå rundt… eller nettsider din til å bli lansert.

For en del år tilbake så møtte jeg på Kristin Skjæringrud, grunnlegger av WP Skolen AS. Det ble starten på et samarbeid. Og for meg en bekreftelse på verdien av å ha én å gå til for råd og tips, som gir trygghet.

Verdien av råd og tips avhenger av hva du selv trenger.

Oppigjennom årene har jeg ofte hørt spørsmål av typen; «Hvilket system er best»?
Best til hva? Og for hvem? Det finnes så mange løsninger du kan velge. Det ene er ikke nødvendigvis bedre enn det andre – det kommer helt an på hva DU trenger.

Utfordringen er at ingen av oss som regel vet hva vi vil trenge om ett år, eller to. Når du starte en bedrift for første gang, eller skal opp med en nettbutikk eller kanskje ny nettside så er du ofte avhengig av råd fra andre. Da er veien kort fra å ha vært inspirert til å bli forvirret og motløs på leting etter «riktig» løsning.

Selv om jeg er en del av WP Skolen, så uttaler jeg meg helst som en bruker. For det er det jeg oftest er. Jeg, akkurat som andre Basis og VIP medlemmer, er bruker av den kunnskapen som er samlet der inne. Om WordPress og om det å bygge nettside. Kristin har år etter år vært den jeg går til når andre ikke kan besvare. Når andre support instanser kommer til kort. Når jeg står fast. Da er Kristin og WP Skolen dit jeg går for hjelp.

Hvor går du når du trenger råd og tips?

Ikke bare for ren inspirasjon, men for å faktisk gjøre. Gjennomføre det du ble inspirert til å gjøre. For når det å drive bedrift, eller sette opp nettside, oppleves overveldende, så er det godt å ha ett sted å alltid kunne vende tilbake til for råd og tips som faktisk er til hjelp.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}