april 16, 2020

Hvordan håndterer du situasjonen akkurat nå? Når det følelses som om alt står stille…

Jeg tar deg her med på stranden for å dele noen tanker.

Hvordan se på denne situasjonen som en mulighet?

For jeg tror virkelig at vi står ovenfor en mulighet! Hvis vi velger å ta den.

Jeg våknet i dag og kjente på en merkelig stillhet. Og jeg tenker ikke på at det er fysisk stille, for det er vanskelig når man bor med fem barn. Nei det er en annen stillhet.

Da jeg gikk ned på stranden så ble det nærmest bekreftet. Havet hadde krusninger men var ellers rolig. Veldig rolig. Og det kan jo oppleves som deilig men også urovekkende, om du ser på dette som en metafor. For skulle ikke du i gang med både det ene og det andre denne våren? Hva skjer nå med alle planene dine?

Stille før stormen?

Jeg vet mange står i stormen akkurat nå, men for de fleste av oss er det mer stillheten som er påtrengende. Hva gjør du nå med den ideen som du jo hadde tenkt å iverksette men som du nå må legge bort?

Hva om den idéen kanskje ikke var den beste for deg, akkurat nå.. hva om om denne stillheten gir en mulighet til å endre hva du egentlig hadde tenkt, og hvorfor. Hva om den situasjonen vi står midt oppi kan håndteres med å se mulighetene i det usikre?

For ingen ting er enten eller. Som jeg skrev i en artikkel på Wisdom From North for en tid tilbake, så vil alt ha et motstykke. Det gjelder det selvfølgelige som natt og dag, men også usikkerhet og mulighet.

Hvordan håndterer du situasjonen akkurat nå?

Del under i kommentarfeltet. Kanskje kan akkurat dine tanker være til hjelp for andre.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}