mars 10, 2022

Har du noen gang tenkt over hva det er som har fått deg til å hoppe på én mulighet eller et tilbud mens du andre ganger har takket nei? Jeg tenker ikke da på fakta men hva som egentlig ligger bak det at du velger det ene fremfor det andre.

Lytt til episoden under her.

Velger du fra hjertet eller hodet? Fra kjærlighet eller frykt?

Joda, i business så vel som i det private så vil mange beslutninger bli tatt fra hodet. Men hva med kjærlighet versus frykt?

Når du tar beslutning fra et sted av kjærlighet så kan du kjenne glede, entusiasme og tillit. Selv om du ikke kan vite utfallet av beslutningen eller alle detaljene rundt veien videre, så gir beslutningen en god følelse.

Allikevel er det ofte fra frykt vi velger. Ikke fordi vi ønsker å ta beslutninger fra frykt, men fordi vi ofte ikke er klar over at det er det vi gjør. Vi velger å si ja eller nei til muligheter og tilbud i frykt for å gjøre feil, dumme oss ut, gå glipp av, skuffe noen. Vi velger for å unngå en mulig situasjon i en tenkt fremtid som vi frykter.

I episoden over så deler jeg en historie med deg der jeg sa ja til en mulighet, 100% fra hjertet, i kjærlighet, uten overhode å ha noe kunnskap eller erfaring med det oppdraget jeg påtok meg.

Men hvordan velge på nytt?

Jeg vil gjerne tipse deg om denne episoden (klikk her for å lytte til den >>) For ofte så er det en kløft mellom teorien vi hører og det å utføre selv, i praksis. Å velge, fra frykt, er snodig nok lettere enn å våge fra hjertet. For i frykten kan vi argumentere. I kjærligheten må vi våge uten å vite med fakta.

I episoden jeg linker til over her, tar jeg deg gjennom en veldig effektiv og samtidig morsom øvelse som kan hjelpe deg til å ta valg fra kjærlighet versus frykt. Og bli bevisst hvilke valg som vil være hjerne-styrt versus styrt fra hjertet.

Kan du huske en episode i ditt liv nå nylig der du tok beslutning fra frykt. Kanskje frykten for nettopp å gjøre feil, velge feil, fremstå som udugelig eller rett og slett gå glipp av noe. Hvordan var den opplevelsen? Hva var resultatet av den beslutningen?

Og kan du huske en episode i ditt liv nå nylig der du tok beslutning fra hjertet – i kjærlighet. Og hva ble annerledes?

Jeg har en hel klasse som kan være til hjelp. Den er på engelsk og du finner den her >>

Alt starter med å bli bevisst hva vi velger ifra – for så å kunne ta bevisst valg.

Who holds the truth? Everyone. Or no one. As the truth is never solid – never fixed. The truth is simply a thought, and thoughts are just energy. And energy can take on different forms. Every truth is in fact just a perspective.

Stand firmly in your dream
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}