januar 2, 2015

Hvis hver dag er som et skritt. Hvis dette året er som en tur.

Da vil det være som å gå på en ukjent sti. Gå steder du aldri før har gått.

image sti

Alt vi ser og vet er kun det som er rundt oss her og nå.

Hvis livet vårt dette året er en slik tur på en helt ukjent sti, så vil det være dager som ser nesten like ut.

Det vil være dager der grunnen er gjørmete. Dager der vi møter større eller mindre hindringer som vi selv må finne en vei rundt, eller over. Det vil være dager der alt er mørk.

image sti

Men det vil også være dager der noe helt fantastisk og uventet åpenbarer seg. Dager da det vil vise seg at det var verd å ha gått igjennom søle og balansert på stokker og provisoriske broer. Om dette året er en slik sti, så kan vi ikke i dag vite hvilke dager som vil være lyse og hvilke som vil være mørke.

image sti

Vi vet ikke i dag hvilke dager vi vil møte på gjørme og steiner som står i veien, og hvilke dager lyset vil trenge igjennom.

Det eneste vi vet, er det vi ser rundt oss her og nå. Og hvilke mål vi har satt oss; være seg å nå et endepunkt – et sted vi har blitt fortalt finnes der stien slutter. Om det er at vi har satt oss et mål om hvor lenge eller hvor raskt vi skal gå, eller hvem vi vil ta med oss på veien. Vi kan ikke styre hva som venter oss på turen, men det vi kan er å velge hvilken sti vi vil utforske. Det valget er vårt. Har vi en tanke om hva målet er, og tillit til at det vil bli en fin og opplevelsesrik tur, kan vi hver og en velge hva som skal bli årets sti (eller månedens, eller til og med dagens sti). Jeg ønsker deg en fin, annerledes og unik tur som gir deg mer enn du turte å håpe på.

image sti

Hvilken sti har du valgt for dette året?

Fortell! Kanskje stiene våres vil krysse dette året<3

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}