november 30, 2018

Endelig! I det jeg skriver dette er det én dag igjen til 1. desember! Og hva betyr det?

JULEKALENDER!

Jeg vet mange foreldre synes dette er enten noe tull eller bare stress. Jeg elsker det! Fra jeg var liten og fikk en hånd-brodert julekalender av oma (farmor) har jeg sett frem med spenning på å åpne de små gavene. Noen ganger var det en liten sjokolade. Andre ganger små tre-figurer til å henge på juletreet.

Den fine, håndlagde julekalenderen er det Edvin på snart 12 år som har overtatt. I morgen henger den der, med små pakker. I år er innholdet ikke av det mest avanserte (sjokoladenisser og sjokoladepenger er perfekt), men jeg vet alle fire kommer til å være like spente som jeg en gang var når de ser hver sin kalender oppe i morgen tidlig. Lille Sonja får smøre seg med tålmodighet ett år til før hun får sin;)

Julekalendere til inspirasjon, læring og håp

I år har jeg fått være med på å lage og bidra også til fire (!) “voksen-kalendrere”. Kalendere med verdi, inspirasjon og konkrete tips. Det har vært og er utrolig gøy. Kalendere med mening, på hver sin måte.

Så om du vil ha en kalender til deg selv, som gavner din bedrift og dine relasjoner, så ta en titt på disse fire.

Har du Nettside satt opp i WordPress?

På WP Skolen har vi laget en kalender med 24 tips og triks som nettopp handler om WordPress og din bedrift på nett. Her vil du få masse nyttig stoff, hver dag, som vil gi deg enda bedre kontroll på nettsiden og enda mer dra nytte av det potensialet som ligger der.

Klikk her eller på bildet for å få tilgang.

WP Skolen julekalender

Partolken Maria Mork - En annerledes adventskalender

I lang tid nå ha jeg jobbet tett med Maria Mork på konseptet Parforsikringen. En omvendt "forsikring" for å ta vare på forholdet. Det er derfor veldig gøy å kunne presentere Partolkens Adventskalender. Dette er veldig mye mer enn enn tradisjonell adventskalender - det er "et rom" for å styrke dere to midt i julestria. 

For deg som vil Dere To denne jula, og skape noe nytt sammen, så anbefaler jeg å bli med her.


Jamie Siv Rognstad - Brandingrevolusjonen

Jamie Siv Rognstad har invitert meg med i en samtale om noe av det jeg brenner for; struktur for kvinnelige entreprenører.

Gjennom 24 dager deler hun intervjuer med 24 kvinnelige gründere der alle samtalene er med på å gi deg en knallstart på 2019!

Søndag 9. desember er det min tur:) Der deler jeg blant annet de to mest typiske kvinnelige entreprenørene når det kommer til struktur og planlegging. Lurer på hvem av de du kjenner deg mest igjen i;)

Registrer deg her for å se intervjuet/samtalen og 23 andre inspirerende samtaler.


Hilde Kloppbakken - Girl on fire

Hilde Kloppbakken har invitert 24 businessdamer til å dele sin gründerhistorie. Jeg er så heldig å få være en av de.

Søndag 2. desember deler jeg min historie, inkl hvorfor jeg holdt på å gi opp hele businessen. Og hva som fikk meg på rett vei igjen.

Du kan ta del og se både min historie og 23 andre historier ved å registrere deg her.

Girl on fire

Julekalender - Adventskalender - Inspirasjon

Jeg er spent og ydmyk over å få dele egen historie, tips, råd og vink og rent visuelt; få skape en kalender som kan gi deg og partneren din en god jul, sammen.

Tusen takk.

Og så håper jeg å "se deg" på innsiden av disse kalenderne nå i desember.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}