oktober 23, 2020

Om ikke alt går så fort fremover, så går det fortsatt fremover.

Jeg kom over dette sitatet (her fritt oversatt til norsk) på nett rett før jeg skulle lage denne videoen til deg.

Bevisst og ubevist så søker vi etter “instant gratification and instant satisfaction”. Det er som å ta en pille hver gang det murrer i hodet. Fordi det er kjappere og mindre ubehagelig enn å spørre seg selv hvorfor hodet ikke er helt på plass.

En glemt egenskap?

Kan det være at vi har glemt å lære bort egenskapen og verdien i det å jobbe jevnt og trutt? At resultater er det som kommer av alle de små og store handlingene vi gjør hver dag.

Ingen dager er like

Det er jo ikke akkurat noen sensasjons nyhet, men kan det være vi glemmer det innimellom?

Noen dager går ting tregere. Jeg sammenligner det med siste opplevelse på x-fit timen (se videoen så skjønner du 😉 ) Det føles som å tråkke og tråkke, uten at det skjer stort. Og noen dager er det sånn. Du holder på og holder på men føler du ikke utretter stort. Og det du holder på med er ikke sånn veldig spennende heller. Tvert i mot. Men om noen dager så vil du se hvor viktig det du gjorde den dagen var. Og at du faktisk har beveget deg fremover, selv når du ikke trodde det.

Det viktigste er at du beveger deg fremover. Noen dager vil du ha jet-motor under føttene. Andre dager vil det være tjukk sirup. Så gjør bare ting litt roligere de dagene, men ikke stopp. Og ikke sammenligne deg (for mye) med andre. Jeg er ikke den raskeste på sykkelen på trening, men jeg er god til Box jumps;)

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Hei Ragnhild – Takk for påminnelsen og gjorde meg godt….. det minner meg om ” mitt” ordtak for suksess: Vær ikke redd for å gå sakte, men for å stoppe opp… Det handler om små kinesiske steg…😉 Jeg tror det er kinesisk😊…..

    1. Så fint sagt. Støtter den. Det er når vi stopper opp, for godt, at vi stagnerer. Alt anner er bevegelse:)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}