mai 15, 2017

Har du kjent på at nå orker du ikke lenger?

Følelsen av å ha jobbet og jobbet, dag og natt, uten at du ser de store resultatene?
Er det som om arbeidsdagen din består i å serve alle andres agenda, mens du selv ikke lenger er sikker på hvor drømmen din tok veien?

Du er ikke alene. Også jeg har vært der!

Du har et valg

Vi har alltid et valg. Du kan velge å gi opp. For det er kanskje det du kjenner mest for å gjøre akkurat nå. Drite i drømmen, rett og slett.
Eller du kan velge å gjøre noen endringer!

Lettere sagt en gjort, men

Å gi opp er på mange måter det enkleste. Det gjelder i business så vel som i livet ellers. Bare droppe det du hadde tenkt og isteden innfinne deg med at det ikke funka. Du fikk det ikke til.
Situasjonen blir kanskje glemt av omgivelsene, men hva med deg? Hva skjer med deg om du velger å bare gi opp?

Hvor startet det egentlig?

Fra hvor kom ideen om å gjøre det du nå vil gi opp? Den kom kanskje fra en lidenskap, en drøm, en eller annen gnist langt der inne. Og sånt skal man ikke skimse av! For når du velger å nå gi det opp, så slukner samtidig noe inni deg.
En ting er om du har funnet ut at dette ikke var noe for deg. Da handler det ikke om å gi opp men å endre kurs. Det jeg snakker om er når du føler deg fastlåst, kanskje som meg, i andres agenda. At det som drev deg i begynnelsen har blitt bortgjemt.
Ikke gi opp.
For hvis du gir opp, gir du også opp muligheten for å lykkes.

Du har alltid et valg!

Spør deg selv; “Hva er det jeg egentlig vil? Hvordan vil jeg at min dag skal være?”

Hvis du kunne begynt på nytt, hva ville du da valgt?

Hvis du kunne gjort alt annerledes i det du våkner i morgen, hvordan vil du da starte dagen din? Ville du da åpnet Facebook og Instagram som det første du gjør? Eller ville du blitt liggende noen minutter og bare hørt på livet utenfor? Kost deg med en kopp kaffe. Kanskje til og med gått deg en morgen-tur?
Hvis du kunne gjort alt annerledes i det du starter arbeidsdagen din i morgen, ville du da hevet deg rett på mail samtidig som du fortsatte å scrolle på Facebook og Instagram, rett på andres agenda? Eller ville du startet med å rydde det tilside, ikke åpnet en mail og bare begynt på det du egentlig vil holde på med. Skrive den bloggartikkelen du har tenkt så lenge på. Laget den videoen. Tatt den telefonen.

Hvis du kunne begynt på nytt, hva ville du da valgt?
Velg det, og velg å gjøre det <3

 

Hvis du kunne gjort alt annerledes i det du våkner i morgen, hvordan vil du da starte dagen din? Share on X
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}