oktober 20, 2020

…så kan du gi opp. Eller fortsette fordi;

Noen ganger tar ting litt mer tid enn du hadde tenkt!

Det betyr ikke at det er feil. Eller at du skal gi opp. Tver i mot!

I våres var det en klok dame som sa til meg; “persistence will pay off” (Utholdenhet vil lønne seg). Det ble et viktig mantra gjennom sommeren. For i våres sendte jeg også ut en liten undersøkelse til kunder som hadde kjøpt Dagsplan. Jeg var klar for å gjøre endringer i Dagsplan og lansere en ny, oppdatert versjon.

Undersøkelsen gav masse nyttig tilbakemelding! Jeg var klar, og tenkte jeg skulle få ny versjon klar på noen uker. Det var planen.

Noen ganger må (tids)planer endres

Sommeren kom… jeg ble opptatt med diverse annet. Og det som jeg tenkte bare skulle ta et par uker tok… 3 måneder. For tekster skulle gjennomgås, Dagsplan fikk nye fonter og ikke minst ny forside. Flere elementer ble lagt til. Og det som tok mest tid var å lese igjennom all tekst, igjen og igjen. Og så igjen og igjen. Til jeg endelig kom til det punktet at manus kunne sendes i trykken.

Noen ganger tar ting tid …

… fordi prosesser skal modnes. Det er helt greit. Så lenge du bare fortsetter. Litt og litt hver dag. Hele tiden med fokus på det du vil. Med viten om hvorfor dette er viktig for deg. Da vil selv se små stegene gi mening.

“Persistence will pay off”

Når du står midt oppi noe som du helst skulle sett var ferdig i forrige uke, når arbeidsdagene strekker seg inn i de sene kveldstimer og du har mest lyt til å gi opp, så stopp!

Så spør du deg selv; Hvorfor gjør jeg dette? Hvor viktig er dette for meg? Er jeg villig til å gjøre det som må til?

For når du vet svaret på spørsmålene over, så har du glemt alle de ekstra timene, frustrasjonen og tvilen underveis når du ENDELIOG kan lansere.

Og endelig så er den nye versjonen av Dagsplan lansert, trykket og klar til å sendes ut til DEG.

Dagsplan Cover
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}