februar 24, 2015

Jeg MÅ dele med deg siste geniale verktøy i wordpress plugin-verden!

Og denne gangen gjelder det Optinbokser!

Du har sett de på de fleste nettsider. Og du har de kanskje også selv på din side; boksene som sier «se her! jeg har noe fantastisk til deg! Alt du trenger å gjøre er å legge inn navn og e-post«.

Det finnes flere måter å designe slike bokser. Men dette er den beste om mest komplette plugin/løsningen jeg har sett frem til nå!

ThriveThemes (fantastisk dyktige folk!) har igjen komme opp med et genialt produkt – Thrive Leads*

Dette er en sånn «alt i en pakke» (eller «kinderegg», om du vil); superenkelt å lage optinbokser som blir liggende fast øverst på siden din, på siden, som pop ups, nede i høyre hjørnet, eller hva du måtte ønske. Ser du banneren som ligger helt øverst på denne siden og som blir liggende øverst selv når du scroller nedover – den er bygget i Thrive Leads*. Den kan gjøres finere, men la den der slik så du skulle se den;)

image

Jobber du med listebygging fra din nettside så ta en titt Thrive Leads*

For listebygging er smart; enten du har et fysisk produkt du skal selge, har onlinekurs eller planlegger et event. Og for å bygge liste så må du ha optin bokser som folk kan skrive seg inn på. Boksene som kan settes inn rett fra systemet der du samler opp e-post adressene (eksempelvis Campaignmonitor og Aweber) er ofte kjedelige og gir lite mulighet for variasjon. Da trenger du en smart plugin som du selv kan design utseende på.

Lykke til med din listebygging:)

*jeg synes produktene fra de som har utviklet Thrive Leads er så bra, og kan varmt anbefale de, at jeg har valgt å være affiliate.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}