mai 7, 2017

The Book of You – en samtale mellom Desmond Tutu og Dalai Lama er en inspirerende bok på alle måter men hva har den å gjøre med nettsiden din?

Mye, om du velger å se hvordan egen frykt og tvil står i veien for din suksess.

Desmond Tutu og Dalai Lama snakker om joy – glede – med ulik vinkling, og noe av de de er innom er hvordan glede skapes i det vi klarer å snu fokus fra “meg og mitt” til “de andre”.

Og det er der det blir interessant for deg og din business.

Frykten er vi alle innom. Tvil er en del av den. Det kan handle om frykt for at noen skal stjele ideen din, at du skal bli utnyttet, å ikke få det til eller at de rundt deg ikke tror på deg. Og alt det er en form for selvsentrering (og helt naturlig. Vi er innom det alle sammen:) )
Det er bare det at det ikke gavner deg. Tvert i mot. Gleden uteblir.

Frykt og tvil er en form for (naturlig) selvsentrering som skygger fra gleden over det vi egentlig ønsker å skape. Share on X

Hva var den egentlige drivkraften?

Hva er isteden mulig om du fokuserer på grunnen til at du egentlig startet bedriften og nettsiden din i utgangspunktet? Hva var den driven, den entusiasmen, det du ønsker å skape i verden?

Når vi går fra å fokusere på egne frykter (og tvil) og isteden har fokus på den og de vi ønsker å hjelpe, så kommer gleden tilbake. Det blir lettere å ta beslutninger. Lettere å være modig og ha tillit i prosessen.

The Book of You kan jeg varmt anbefale.
Og å minne deg selv på den egentlige visjonen bak det du gjør.

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}