desember 21, 2017

Er du en som bedriver siste liten shopping sånn rett før julaften?

Først trodde jeg det kun gjaldt de som bare ikke hadde klart å få gjort all handling i god tid. Men så oppdaget jeg at siste liten shopping før jul kan være skikkelig kos. Å finne den ekstra lille tingen, noe ekstra å fylle i julesokkene, eller å legge til navn på julegavelisten som du tenker; «oj jo men hun eller han vil jeg jo gi noe til i år!»

Jeg er heldig å ha fått jobbet med mange dyktige kvinner som har helt unike konsept og produkter. Perfekte til siste liten shopping enten lokalt eller på nett (for ikke alle gaver må sendes i posten).

Ta en titt nedenfor. Kanskje finner du den perfekte siste liten gaven hos en av disse.

siste liten shopping

 

Lokalt

[one-third-first]

HORTEN

Håndlagde såper – rent naturprodukt fra Unnibeths Urter

Jeg har testet de selv og har nå inne min tredje bestilling denne høsten, rett og slett fordi de er så bra! Lukter godt. Helt naturlig. Motvirker kløe/eksem. Gjør bodylotion unødig.

Oversikt over utsalgssteder i Horten finner du her.

[/one-third-first][one-third]

LILLESAND

Kunstkolonialen – en magisk butikk

Denne lille perlen har alt fra lekre klær til kunst og smykker. Et sted jeg varmt anbefaler å ta turen nå før jul om du bor i eller i nærheten av Lillesand. Om du ikke vet hva du skal kjøpe så blir du garantert inspirert.

Kunstkolonialen finner du i Strandgata 16, Lillesand.

[/one-third][one-third]

MOSS

Hudterapeut og Exuviancespesialist

Fiin er en hudpleiesalong i Moss som tilbyr behandling og eksklusive produkter fra Exuviance. Her er gaven for ham eller henne du vil skjemme bort. Gi tid for velvære og en følelse av å bli tatt vare på. Salongen ligger i Moss.

Sjekk ut siden til Line-Therese som driver salongen her.

[/one-third]

 

På nett

[one-third-first]

OSLO

LIVE kveld med Jannecke Øinæs og Gitte Jørgensen

Jannecke Øinæs og Wisdom from North arrangerer LIVE- kvelder på Litteraturhuset i Oslo. En kveld for dype samtaler og innsikt. Nå i januar har hun med seg Gitte Jørgensen, kjent forfatter (Pippi Power, Simple Living og Når sjælen kalder) Denne kvelden er en fin måte å starte det nye året og en vakker gave å gi bort.
Billetter bestiller du her.

[/one-third-first][one-third]
OSLO

Fordypelse i naturnærvæ

Elisabet Slang tilbyr naturnærvær i praksis i Bærum. Det handler om å åpne opp for sansene. Bli mer tilstede. Og gjøre dette der det er mest naturlig – nemlig i naturen.
Mer info finner du her.

[/one-third]OSLO

Årets Viktigste Date

Og ja, det er nettopp det det er. For dette er mer enn en treretters middag! Det er en kveld som handler om å ta vare på forholdet, med flotte mennesker på scenen som deler av sin kunnskap og ikke minst egen erfaring. Perfekt julegave til kjæresten, nettopp fordi du ønsker å ta godt vare på forholdet dere imellom. Billetter bestiller du her.[one-third]

[/one-third]

 

 

[one-fourth-first]

Hele landet
( og utlandet)

Basis kurs på WP Skolen

Full pakke, på nett og på norsk i hvordan du selv kan sette opp og drifte egen nettside. Det er en gave-pakke til alle som driver eller skal i gang med egen business. WP Basis er et kurs som kan brukes igjen og igjen, som et oppslagsverk til ham eller henne som vil ha kontroll på nettsiden sin og kunne fikse ting selv.
Tilgang kjøper du her.

[/one-fourth-first][one-fourth]

Hele landet
( og utlandet)

Helsereise til Spania

Sol, varme, god mat, gode samtaler, trening og spesialtilpasset behandling. Dette er gaven til den som sliter med vondter og som du vet ville både satt uendelig pris på og trengt en slik tur. Her blir man tatt vare på! En reise for helse, aktivitet og behandling.
Finn ut mer her.

[/one-fourth][one-fourth]

Hele landet
( og utlandet)

Samtaler, når livet ikke bare er enkelt

Berit Nesseth Otterlei er Unik Mamma i overført betydning! Hun vet hva det vil si å stå i det som ikke bare er lett. Kanskje er en samtale men henne akkurat det du eller en du er glad i, en unik mamma, trenger.
Ta kontakt med henne her.

[/one-fourth][one-fourth]

Hele landet
( og utlandet)

ParSamtaler

Noen ganger hjelper det ikke at én av partene går til coaching om utfordringen er forholdet. Det trengs to i et forhold. Parforholdet er noe av det fineste, sårbare, utfordrende og styrkende vi har. Når vi vet at de fleste konflikter mellom par skyldes misforståelser eller det at vi rett og slett ikke forstår hverandre, så kan en ParSamtale løse opp floken.
Ta kontakt med ParTolken Maria Mork her.
[/one-fourth]

 

Fikk du noen tips til siste liten gaver?

P.S: jeg har ingen affiliate avtale eller annen avtale med noen av de over, med unntak av WP skolen der jeg er medeier. Dette er kun et innspill til siste liten julegaver. Kanskje finner du akkurat det du leter etter her.

God Jul

god jul

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}