mai 11, 2016

Det fine med å jobbe med på nett, enten om du selger fysiske produkter eller tjenester, er at ingen dør! Du kan slappe av.

Jeg beundrer mennesker som jobber med barn, på sykehus eller bygger broer*. Tenk hvilket ansvar! Gjør de feil så kan det få fatale konsekvenser. Da er du og jeg heldige som slipper akkurat det.

Og derfor sier jeg "slapp av!" Ingen dør!

"Uææææ siden min er nede og jeg har annonsekampanje på Facebook! Det er krise!!!!!"

"Å nei!!! Jeg fant en feil på siden min. Nå har jeg sikkert mistet masse kunder".

Jeg får også hetta og "angst" nå det teksniske ikke funker som det skal. Den følelsen når jeg oppdager at noe er feil, og enda værre om jeg selv har gjort feilen eller oversett noe, den er ikke god. Derfor har jeg måttet lære meg til å si "slapp av, Ragnhild. Det er ingen som dør".

For vi vet jo begge to at stress ikke er bra. Og det komiske er da at det meste av stress er selvpålagt! Hverken du eller jeg holder et annen menneskets liv mellom hendene. Vi holder på et tastatur, eller en telefon.

"Jammen jeg har en viktig salgskampanje og har investert penger".

Ja, og derfor er det kjempe kjedelig når ting ikke går helt etter planen. Men når du kjenner det snører seg til i hodet og nakken, forsøk å minn deg selv på; "Slapp av! Det er ingen som dør". Det løser ikke det tekniske nødvendigvis sånn med en gang, men jeg lover deg at du får det mye, mye bedre med deg selv.

*det er broer kommer av min egen lille nervøsitet hver gang jeg må kjøre over store broer. Hva om broen knekker sammen? Jeg tror det er en slags mini-versjon av flyskrekk;)

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}