oktober 16, 2023

Jeg gjorde akkurat et Google søk på “veien til lykke” og fikk opp over 1 800 000 treff! Det er med andre ord mange som mener å vite veien til lykke, og som søker den. Jeg er intet unntak.

På søken etter veien til lykke

Kanskje er det noe vi alle gjør, gjennom hele livet. Vi søker etter noe mer. Noen ganger uten helt å vite hva dette “mer” er eller skal være. Andre ganger med klar formening om hva vi trenger for å bli lykkelige. Noen ganger finner vi lykke, i et øyeblikk, i et møte, i en sterk opplevelse. Men dessverre går vi kanskje den meste av tiden rundt og bare leter.

Det vi tenker på, det gjenspeilser seg i det vi opplever rundt oss. Har du noen gang observert tankene dine gjennom en dag? Hvis ikke, så kan det varmt anbefales. Det er en spennende og tidvis urovekkende oppdagelse, for selv om du ikke kan kontrollere alt og alle, så vi du, ved hjelp av helt enkle tanker, skape en virkelighet som bekrefter tankene dine!

I podcast episoden så nevner jeg den klassiske tannkrem-tube problematikken. Den situasjonen i seg selv er ikke så skummmelt men om du lar irritasjonen over den tannkremtuben bli som gjær og sukker i en bolledeig, så har du laget skikkelig sure boller før du engang er klar over det!

Om du like denne episoden så finner du mer om lykke og veien dit i disse artiklene.

Gi deg selv mer påfyll på veien til lykke

Bli med på gratis webinar med Evette Rose.

webinar med Evette Rose
Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}