juli 6, 2017

"What I know for sure" - jeg leste den ferdig i går kveld.

Et av de siste punktene Oprah beskrev i boken traff meg spesielt; Hva skjer når vi tar en beslutning!

Mål versus Beslutning

Du har sikkert en masse mål, både i business og privat. Store mål og små mål. Noen har du kanskje skrevet ned. Andre har du delt med en coach, en venn eller andre og kjent på at "jo dette ønsker du å få til!"

Kanskje er du midt i en eller annen kampanje med businessen din; en optin som skal lanseres. Et nettkurs som er klart. Eller du går med et mål om å få på plass et kurs innen de neste ukene. Kanskje har du som mål å få lansert en ny nettside eller komme deg mer på sosiale medier.

I førsten går du i gang med liv og lyst, ​men så dukker det opp noe. «Noe» kommer i veien. Kanskje er det ungene som krever noe. En kunde som trenger oppmerksomheten. Kanskje været ikke ble som tenkt, du sov for lite i natt eller noen kom uventet på døra og trengte tiden din. Så planen (målet) stopper litt opp.

Etter en stund så glemmer du kanskje hva du hadde som mål. Eller du unnskylder deg med at det var feil tid å prioritere dette, feil årstid, kanskje ideen din ikke en gang var god nok og derfor like gjerne kan skrinlegges... Men egentlig er det ikke der feilen ligger.

Den lille store forskjellen

Det som skiller de som setter seg mål og faktisk gjennomfører fra alle de som setter seg mål men gir seg halvveis er; Beslutningen!

Uten en beslutning så blir mål, uansett hvor gode de er, noe skriblerier i en bok eller minner om en inspirerende samtale. ​

What I know for sure

Hva jeg vet med sikkerhet? At bak en modig handling ligger det en beslutning. For å faktisk gjennomføre alle de mål vi setter oss, så må vi virkelig ville det! Og fra viljen kan du fatte en beslutning.

Når du ser på de målene du har satt deg for dagen i dag, for resten av uken og for dette året, så spør deg selv; "Har jeg virkelig besluttet å gjøre dette? Er jeg villig til å gjøre det som må til for å gjennomføre?"
Hvis du tviler på at du faktisk kommer til å gi målet 100% pri - Dersom du tviler på om du kommer til å være villig til å faktisk gjøre det som må til for å få det til - så vurder å utsette målet. Kanskje til og med slippe det eller skrive det om. 

For å nå målene dine må du beslutte å ville nå de!​

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}