Dagsplan

Hvordan kjenne at du "eier" dagen din og kan gi fokus til det du vil.

Det handler om mer enn å kunne huke av på en liste. Få klarhet i hva du egentlig vil og hva du vil prioritere for å få det til.

Å ha fokus handler om mer enn å gjennomføre arbeidsoppgaver. Å gjennomføre handler om mer enn å kunne huke av på en liste.


Om du er ansatt i en bedrift, går hjemme i permisjon, drømmer om å starte for deg selv, er lei av å ha bordet fullt av gule lapper eller føler hodet konstant er overfylt av alt du skulle ha gjort…

Drømmer og ideer for hele året

Ja det starter der. Hvor vil du være om 12 måneder? Hva er det du egentlig drømmer om? Skriv det ned.

Tanker og planer uke for uke

Hva er dine top3 prosjekter denne måneden? Her får du oversikt over hva du vil gjennomføre.

Fokus gjennom dagen

Hva skal få din tid og ditt fokus akkurat i dag? Her får du hjelp til å sette prioritering og gi deg selv en god dag. 

Dagsplan er din for 225,- inkl frakt

Dagsplan er for deg som kjenner du vil ta tilbake følelsen av å mestre dagen. Kjenne at du faktisk utretter isteden for å føle konstant stress og uro.


Dagsplan og kaffe
Dagsplan
Ragnhild

Dagsplan er din for 225,- inkl frakt

Hva sier andre om Dagsplan?


En takk til Ragnhild som har komponert denne boken.

Gode vaner tar tid før de blir en del av hverdagen, men her gikk det fort. Å starte dagen med kaffen og Dagsplanen, tenke over hvordan dagen evt vil bli er blitt et spennende prosjekt for meg. Slutt med morgener som føles uovervinnelige med ting som burde vært gjort, helst i går, lapper og notisbøker som lyser dårlig samvittighet.

Når den første setningen kommer opp over hva jeg vil glede meg over i dag, så er det jo ALT!! En må bare bli minnet om det. (...) Jeg anbefaler alle å prøve denne boka. Den letter hverdagen.

Wenche

Tusen takk, kjære Ragnhild, for en helt fantastisk Dagsplan!

Jeg har et lite kafferituale om morgenen, og en av de tingene som skjer med den kaffen, er at jeg planlegger dagen.

Vanlige dagsplanleggere er skikkelig utilfredsstillende fordi de ikke tar hensyn til en online gründers hverdag. DET gjør din Dagsplan! Den er skreddersydd og akkurat passe logisk og intuitivt laget slik at jeg vet nøyaktig hva jeg skal gjøre og får mest mulig ut av dagen. (...) Jeg har ro, oversikt og har fått veldig god gjennomføringskraft etter at jeg begynte å ta kalenderen din i bruk. Tusen takk! <3

Jamie

Hva er viktig for deg denne uken?


Helt ærlig: går du gjerne igang med mandagen, eller hvilken som helst dag, med å stupe inn i mailboksen eller den lange ToDo listen? Og helt ærlig, hvordan har du det når fredagen kommer?

Copyright © · Ragnhild Hannoschøck Vea

· Org nr. 983739830 · Informasjonskapsler/cookies