logo

FOKUSDØGN i Edinburgh

2 netter i en av verden vakreste byer.
Bli inspirert - Skap resultater - Sett  fokus på deg og din business

Fokus gir resultater

I hverdagen er det mye som krever og tar oppmerksomheten. Én time coaching nå og da gir energi men VIRKELIGE resultater får du når du rydder alt annet unna og KUN har fokus deg og det du ønsker å oppnå!

Fokus døgn gir deg muligheten til å lande prosjekter, ta viktige avgjørelser, sette en plan du kan følge og komme hjem med et resultat du kan bygge videre på. 

Edinburgh
Fokus i Edinburgh

100% fokus - max effekt

Agendaen er satt. Dette er DITT døgn der vi har 100% fokus på ditt mål og sørger for å gjennomføre.

Om du vil nyte godt at byens kultur og shopping muligheter så legg inn en dag ekstra. Vi skal sammen skape resultater for din business. Fordi det er resultater du søker!


Hva du kan forvente

100% tilstedeværelse, 100% fokus fordi dette døgnet handler om å oppnå resultater, kjapt. 

FokusDøgn er for deg som;

  • vil satse! Fordi du er ferdig med å "leke" business - nå vil du skape resultater.
  • ser og vet verdien av å bruke en coach/mentor fordi du liker å ha en å sparre med.
  • har et konkret mål fordi du vil noe.
  • elsker å se resultater av det du gjør fordi du tar eierskap til egne prosjekter.
  • er villig til å gjøre den jobben som må til fordi dette handler om deg og din business.
Maria Mork - Alt Er Mulig

Maria Mork - Alt Er Mulig

altermulig.net

I en hverdag med mange baller i lufta på en gang og forpliktelser både i jobb og på hjemmebane, er det å sette av et helt FokusDØGN helt unikt.
Være 100% koblet på, med fokus, gjør at effektiviteten øker enormt. Vi fikk ikke bare snakket gjennom nødvendige prosesser, men også gjennomført mange poster etterhvert som vi beveget oss videre i prosessene.

Ragnhild har en unik evne til å holde tråden og fokuset. Hun gir opplevelsen av at jeg er den aller viktigste og at hun genuint engasjert meg og min virksomhet.

Et stort pluss er følelsen av en pause fra en travel hverdag der man må sjonglere mange baller på en gang. Å sette seg på flyet, helt alene, komme til en fantastisk by, på et hotell med luksus og bare dykke inn i spennende prosjektjobbing.

De regelemessige fokussamtalene med Ragnhild er gullverdt, men å få dette over mange timer i strekk, kun avbrutt av matpauser - det unner jeg enhver bedriftsleder.

Ragnhild er en dyktig og engasjert coach og sparringspartner. Og så er det utrolig artig å være sammen med henne. Dagene favnet ikke bare jobbfokus, men også hjelp til å samle og finne balansen til å gjøre nødvendige prosesser også på det private plan. Det har alt å si for å kunne levere og skape resultater på jobb.

Du skal lete lenge etter et mer effektivt og fruktbart døgn.

Trine Wilhelmine

Trine Wilhelmine Rønnevig - Kunstkolonialen

kunstkolonialen.no

Denne dama er på deg som en klegg om du først har booket henne...og det er nettopp det en businessdame med 1000 jern i ilden trenger!! Når tiden er din er verdifull må du passe på den.

Å drive en Kunstkolonial er egentlig en 24/7 jobb
...og alle skjønner at du mister helsa til slutt hvis du ikke tar kontroll, Der kommer Ragnhild inn, som er blanding av Djevelens Advokat og Moder Theresa. Hun er så myk og fin og så streng og god at du bare MÅ gjøre som hun sier. Og med glimt i øyet og stålkontroll får hun deg på sporet så du kan puste og tenke at dette går fint!

Jeg har benyttet meg av Ragnhilds tjenester gjennom flere år!
Hun har hjulpet meg å bygge opp både kunstkolonialen.no og smykkeblogg,no og hun har også hjulpet meg med å styre tiden så jeg får plass til alt som vil være med.

Fokus i Edinburgh med Ragnhild

WebDesigner & WebMentor
- Ragnhild Hannoschøck Vea


2 dager med FULLT FOKUS i en av verdens vakreste byer.

Bli inspirertSkap resultater - Gi deg og din business fokus