Fokussamtale

Når du trenger å bli dytte i riktig retning og få fokus!

FOKUSSAMTALE

Har du en million tanker men opplever det som vanskelig å samle de i én konkret plan?
Er du god på ideer men ikke fullt så god på gjennomføring? 
Savner du en å sparre ideene med?

Samtalen der du rydder unna distraksjoner og "unnskyldninger".

Å drive business kan være en ensom affære. Du dras i mange retninger. 
Det er lett å la seg drive med av distraksjoner og unnskyldninger. Da ender du fort opp med en hverdag som er hektisk og full men uten de store resultatene.

Fokussamtale er samtalen der du får samlet tankene og satt fokus på det som faktisk er viktig for deg og din business akkurat nå!
Vi ser på hvor du står nå, hva du egentlig ønsker og hva som må til for å komme dit.

Fra idé til gjennomføring

Ta kontakt for å avtale tid. Pris kr. 1490,- ex mva pr time. 


Maria Mork - Alt Er Mulig

 Maria Mork

partolken.no

Ragnhild får i gang motoren. 

Hun hjelper med å definere og strukturere. Hun hjelper med å gjøre det umulige oppnåelig.
Jeg har aldri før oppnådd så mye og nådd så mange av målene mine som i perioden med FokusSamtaler med Ragnhild.

Ragnhild har bidratt til struktur og målsetting. Hun hjelper meg å sette realistiske mål og konkrete tiltak for å nå målene.

Jeg er uendelig takknemlig for Ragnhild. Hun er ekte, yter kvalitet, er dyktig i faget, intuitiv, god med ord og troverdig. Kan anbefale henne på det varmeste.

Trine Wilhelmine Rønnevig

 Trine Wilhelmine Rønnevig

 Kunstkolonialen.no  

Fokus, fokus, fokus!

Jeg gleder meg alltid til min fokussamtale med Ragnhild! Vi har en hver måned og den er gull verd! 


Når hodet er fullt av ideer passer Ragnhild på å trekke ut essensen og hjelper meg å finne veien videre i riktig retning. Uten disse samtalene vet jeg at det hadde blitt mye sikksakk og helt sikkert hadde jeg klart å gå en del i ring også. Men når Månedsplan og Dagsplan ligger foran meg, er det gøy å se hvordan en etter en ting på agendaen faller på plass og ett etter ett mål nåes. Jeg kan ikke snakke for deg, MEN i min travle gründehverdag er Fokussamtalene et av de beste verktøyene jeg har!

Tusen takk Ragnhild, du har mine varmeste anbefalinger!
Ja til meg - Jamie Siw

Jamie Siv Rognstad

jamiesiv.no

Du er helt rå!

I to fulle måneder har jeg vært så utrolig heldig å ha Ragnhild som min webcoach, med fokussamtaler annenhver uke.I løpet av denne tiden har jeg bygget helt nye websider helt fra bunnen av. Dette er noe jeg har prøvd å gjøre i tre år,og ikke fått til alene. Nå har jeg gjort det "alene", dvs det er JEG som har skapt disse sidene, i svært nært samarbeid med Ragnhild. Hun er SÅ dyktig! på webdesign, fargevalg, fontvalg, layout og kan også veldig mye teknisk som gjør det superlett for meg å gjøre nøyaktig det hun sier.

Jeg bestemte meg tidlig i løpet for å bare implementere alt hun sa og ikke tenke så mye. Det er jeg kjempeglad for atjeg gjorde. Jeg har fått SÅ proffe sider. Jeg kommer til å fortsette å jobbe med Ragnhild i utviklingen av sidene mine.

Det er en skikkelig god investering som jeg anbefaler på det aller varmeste til alle som gjerne vil ha kontroll med egne sider.Og så er det GØY! I hver eneste fokussamtale hoppet jeg et kvantesprang framover til jeg tilslutt sitter med et helt ferdig prosjekt.

Tusen takk, Ragnhild, du er helt RÅ!