Om meg

webDESIGNER & webMENTOR

Gründer/bedriftseier, webdesigner, blogger, mentor/coach, utvikler/forfatter av Dagsplan og mamma til fem. 

Webdesign - litt tilfeldig

Eller var det egentlig det?… Bakgrunnen min er bl.a. fra markedsføring. Webdesign var noe jeg begynte med på siden. Litt tilfeldig, fordi jeg kjedet meg i en jobb og fikk spørsmålet om jeg kunne se på det å lage en nettside for bedriften. Jeg hadde null erfaring, men var mer enn villig til å gjøre noe annet enn den jobben jeg egentlig var satt til å gjøre. Jeg tok utfordringen, og det eneste jeg angrer på... er at jeg ikke tok skjermbilde av denne første nettsiden. Som et minne om at alt må starte et sted;)

Det tok noen år før jeg valgte å jobbe med web på heltid. I mellomtiden tok jeg blant annet en sertifisering i co-active coaching (CTI), et verktøy jeg aktivt bruker i prosessen med kunder.

Så tok livet en ny vending i 2017. I forbindelse med fødsel av mitt femte barn, valgte jeg å avslutte arbeidet som webdesigner for andre gründere, og våren 2018 slo jeg meg sammen med Jannecke Øinæs i Wisdom From North

Mentoring & Coaching - en karrierevei

Eller var det egentlig det?… Jeg har alltid vært fascinert av mennesket og menneskesinnet. Da jeg var liten ønsket jeg å bli skuespiller, eller psykolog. Men jeg turte ikke å søke teaterhøyskolen, og jeg klarte ikke tanken på å skulle studere det samme i 6 år... 😉 Så det ble coaching, som en av flere retninger i løpet av 20-årene. I en liten periode tenke jeg at det var fulltids-coach jeg skulle være, men så var det dette med webdesign, og så ble ett barn til flere barn og så fant jeg ut at jeg hadde flere lidenskaper jeg ønsket å leve ut.

Så mentoring & coaching ble en del av businessen, ikke selve businessen. Jeg har kalt det Fokussamtaler. Og jeg elsker det. Samtalene. Dybden. Å få tak i hva som skjuler seg bak. Å hjelpe deg til å rydde i tankene så du kan gå fra.....  

Ragnhild Hannoschøck Vea

Fra idé til suksess

Alt starter med en idé, men de fleste idéer forblir nettopp det. En idé, i hodet. En fin drøm. Et sted å flykte til og drømme seg bort i. Noen ganger er det nok. Ikke alle idéer skal (eller bør?) iverksettes. Men hva med den idéen du ikke klarer å gi slipp på? Den idéen som får det til å klibre i magen? Den idéen som du nesten ikke tørr å si høyt men som du kjenner du blir fylt av entusiasme over de gangene du velger å dele den?

Den idéen har en mening. Den kan bli en suksess. Hvis du beslutter å velge idéen. Hvis du velger å gi den din tid, din prioritering, din kreativitet og energi. 

De beste idéene kommer ofte fra våre egen "tunge stunder" og den løsningen vi selv fant. Jeg er intet unntak. Da jeg kjente murpussen litt for godt, så kom idéen om Dagsplan. Mer om den historien finner du her. 

Last ned gratisversjon av Dagsplan

Jeg sender deg en liten hilsen på e-post når jeg har nye artikler på bloggen samt mer informasjon om Dagsplan slik at du får tips og inspirasjon for mer fokus for å kunne gjennomføre. 

Dagsplan

Hun «rusker» i meg på en veldig god måte og er i tillegg til webdesign en utrolig dyktig businesscoach; varm, humoristisk og tøff samtidig.

 

Berit Nesseth Otterlei

Berit Nesseth Otterlei

unikmamma.no

Deilig å vite at jeg slipper å gå meg vill for jeg har Ragnhild som kompass og veiviser

Trine Wilhelmine Rønnevig

Trine Wilhelmine Rønnevig

kunstkolonialen.no

Ragnhild er rett og slett en drøm å samarbeide med, og en god rådgiver gjennom hele prosessen. Hun er strukturert, intuitiv, hjelpsom og profesjonell. 

Karianne Stenshagen

Karianne Stenshagen

femininastrologi.no