oktober 21, 2016

Følelser er snodige greier. Enten skal vi ha kontroll på de. Eller vi skal la de få komme ut, avhengig av hvilket perspektiv vi har.

Men følelser & business snakker vi ikke så mye om.

Nettsider er jo egentlig veldig teknisk, og allikevel er det så enormt mange følelser involvert i prosessen med å sette opp en nettside.

Det er neste bare følelser. Frykt for å ikke få det til. Frykt for å ikke komme i gang. frykt for at det skal koste for mye. Alle mulige ubehagelige følelser.

Og så er det gode følelser. Som å være spent. Glede seg til. Og være stolt av resultatet. Det er følelser alt sammen!

Jeg hadde en spennende samtale i går - hva hadde vært mulig når du står oppi prosessen med nettsiden og kjenner på stresset (det er bare en følelse) eller irritasjonen ​(det er bare en følelse) og ta et skritt tilbake og se på det du føler og anerkjenne det for nettopp det; At det er følelser. Det er ikke fakta. Hva er da mulig?

Ofte gjør de negative følelsene prosesser vanskeligere og mer komplisert og slitsomt enn nødvendig. Når du kjenner disse ubehagelige følelsen, kjenn etter om dette egentlig er reelt, eller er sannheten at dette er løsbart. At det er kjedelig, men kan fikses. Det er ikke så farlig. Da er det letere å slappe av og ting blir ikke fullt så skummelt - for det er bare følelser.​

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}