desember 23, 2016

Jeg vet mange kjenner på stress på denne tida. Vi skal liksom kose oss, maksimalt, men så er det ikke sikkert kropp og hode helt er med på det. “Jeg skulle jo ha…” Og så er det alle mulighetene som vi innser vi kunne ha benyttet oss av på denne tiden – smarte julegavetips til kundene, ekstra promotering av det vi skal selge, lage kule julekalendere på Facebook. Men det du ikke har planlagt i god tid nå, er det kanskje ikke verd å stresse over i siste liten.
Dette er tiden for ro. Lettere sagt enn gjort men verd forsøket.

tid for ro

Ro & Ettertanke

Tillat deg å gi slipp på det du ikke rakk (eller aldri fikk planlagt) og isteden takke ja til å lese den boken du har sett på så lenge. La frokosten vare i et par timer. Krølle deg opp i sofaen og kanskje skrive ned drømmer og planer for det nye året. Men uten å kjenne stress og press og dermed kaste bort verdifull ro-tid.

Året 2016 – Nye perspektiv og ny læring

Noe av det som har blitt enda mer klart for meg er vedien av å planlegge OG tillate seg utsettelser uten å skylde på alt utenfor. Isteden innse egne begrensninger (som somregel handler om tid) og re-skrive planene underveis. Ha en klar visjon for hvor du vil, og enda viktigere; HVORFOR du vil dit!

Året 2017 – det spennende ukjente

Vi kan ikke si noe med sikkerhet om 2017 annet enn at det blir annerledes. Nytt år – nye muligheter. Klisjè men sant. Så grip de mulighetene. Sett av tid til å gripe de. Men drit litt i hva alt andre gjør på Facebook og andre sosiale medier (med mindre du med hånden på hjerte kan si at det andre gjør kun inspirerer deg). Du kan kaste bort verdifull til og energi på å misunne alle andre og irritere deg over at du ikke tenke på den samme ideen eller klarte å gjøre si eller så. Eller du kan bare gjøre! Teste, prøve, feile, prøve igjen. Finjustere. Og kose deg med det. For dette er DITT prosjekt. Uanset hvor stort eller lite. Om visjonen din er å erobre verden eller få flere på kurs – nettsiden din og det du gjør på nett er ditt!

Men nå, de neste dagene – Kos deg. Det er tid for ro.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}