Mine anbefalinger

Verktøy for å lage salgssider, optinbokser, listebygging og selve designet på siden.

Her finner du de programmene (plugins og systemer) jeg selv bruker til å designe sider, til å lage optinbokser, salgssider og drifte nettkurs.

Salgs- og kampanjesider.
Men også; Kurssider, forsider og andre morsomme sider.

Thrive Content Builder

Thrive Architect* - markedets beste verktøy, etter min mening. Det gir masse muligheter til å lage ditt helt unike visuelle uttrykk på siden, enten det er snakk om Optinside, Salgsside eller Medlemssider.

De fleste av de Unike Nettsidene jeg har laget er satt opp med Thrive Architect i en eller annen form.

Linken til Thrive er en affiliate-link, fordi jeg selv er veldig fornøyd med systemet og varmt kan anbefaler det til deg.

Listebygging - å samle e-post adresser via landingssider og optinbokser

Thrive Leads image
Thrive Content Builder image

For å samle e-post adresser til interessenter, kan du bruke en "optin-boks". Dette er den boksen der du tilbyr noe gratis mot at mottakeren legger inn navn og e-post.

Min absolutte favoritt og anbefaling er Thrive Leads* for å lage optinbokser, og Thrive Architect* for å lage optin sider (eller Landingssider som det også kalles).

Selve optin boksen kan ligge bl.a. fast øverst på siden din som en banner, komme flytende inn fra siden (mindre irriterende enn pop ups), dukke opp i selve teksten og mye mer.

En optin / landingsside er en side fri for alt det som normalt er på siden din (menyer, linker til blogginnlegg ol) og har KUN fokus på det du vil tilby, helt gratis. 

Design elementer

Jeg kom litt tilfeldig over Dealjumbo* Grafiske elementer. Bilde-pakker. Mockups. Bakgrunner. For å nevne litt. Ta en titt inn der selv, så ser du. 

"Nyhetsbrev"

Om du ønsker å kommunisere med eksisterende og potensielle kunder som en gruppe kan det være lurt å benytte seg av et eksternt system. Selv bruker jeg både Campaignmonitor og ActiveCampaign. På denne siden er feks ActiveCampaign brukt.

I dette systemet lagres navn og e-post adresser som er hentet fra optinbokser og/eller optinsider el. og det er fra dette systemet du kan sende ut nyhetsbrev, tilbud og annen informasjon pr e-post til større grupper.

Campaignmonitor image


Medlemssider og onlinekurs

Woocommerce membership

Ditt eget onlinekurs.... det er en pirrende tanke. 

Et eget kurs på nett der du kan formidle din kunnskap og din pasjon til langt flere enn du gjør i dag. Eller en medlemsplatform der du kan samle opp informasjon og inspirasjon til en større gruppe mennesker, samtidig.

Har du en hjemmeside i WordPress er det flere geniale plugins og systemer du kan benytte.

Jeg har satt opp sider tidliger med MemberPress* . Det er flere grunner til det: Det funker. Det er forholdsvis enkelt å bruke. Det dekker de mest vanlige behovene i forhold til det å kjøre onlinekurs eller ha en medlemsportal via wordpress. OG de gir god og kjapp support!

I senere tid har jeg brukt Woocommerce og deres membership plugin levert av SkyVerge. Veldig bra - kjempe fornøyd!!


Logo og andre design elementer

Via 99designs.com og fiverr.com har jeg kommet i kontakt med dyktige folk til å lage enkelt elementer og logo som jeg selv ikke kan lage. 

Shanku Das er en av disse. Han holdet til i India, så kommunikasjon foregår på engelsk.  Dyktig og rask.
Du når ham på e-post


Shanku

Alle verktøy som er merket med * er affiliatelink.