Sagt om meg

Nina Fadnes

Nina Fadnes

Hun klarte raskt og forvandle en ide jeg hadde på papiret til et konkret forslag på hjemmesiden.


Nina Fadnes

Jeg benyttet Ragnhild i forbindelse med å relansere hjemmesiden og bloggen min. Hun var veldig fin å jobbe med, gav meg raske svar og nøye beskrivelser av ting jeg hadde spurt om pr mail. Hun klarte raskt og forvandle en ide jeg hadde på papiret til et konkret forslag på hjemmesiden.


Hyggelig, rask og dyktig er ord jeg kan beskrive Ragnhild med.


Jeg gir de varmeste anbefalinger til andre i samme situasjon som meg.

Berit Nesseth Otterlei

Berit Nesseth Otterlei

Hun «rusker» i meg på en veldig god måte og er i tillegg til webdesign en utrolig dyktig businesscoach; varm, humoristisk og tøff samtidig.


unik mamma

Etter å ha fått laget webside av Ragnhild for nøyaktig tre år siden, kjente jeg at jeg trengte en endring i både utseende og innhold. Jeg var litt usikker på «hva» og «hvordan» når jeg tok kontakt, men kom med noen ting som var viktige. Nye bilder var absolutt nødvendig, etter at den forrige  websiden var produsert med bilder som jeg tok selv. Nå var jeg klar for å leige proff hjelp også til dette. 


Jeg tok kontakt med Ragnhild med alle mine tanker om websiden og om hvilke bilder jeg så for meg og fikk fantastisk god hjelp! Jeg så for meg ett sånn og slik, detaljer her og der, mens Ragnhild tok imot hele meg, min visjon og ikke minst hvordan jeg så for meg veien videre; Hvor er du om et år? Tre år? Hvor vil du? Utrolig godt å bli så godt tatt vare på og å bli møtt av et menneske som ser langt lenger og bredere enn jeg selv gjør og som bygger websiden basert på dette. Fundamentet blir tydelig og solid og legger gode rammer for veien videre. 


Nå har Ragnhild vært med meg fra dag 1 og vet hva jeg står for, men hun «rusker» i meg på en veldig god måte og er i tillegg til webdesign en utrolig dyktig businesscoach; varm, humoristisk og tøff samtidig.


Er nå nok en gang utrolig stolt av websiden min som jeg vet vil funke for meg i lang tid fremover.

Er du jakt etter et dyktig menneske til dette, så nøl ikke med å ta kontakt med Ragnhild.


Elisabet Slang

Elisabet Slang

Noe av det beste med Ragnhild er at hun stiller endel gode spørsmål underveis.


ElisabetSlang

Ragnhild har laget min nye webside, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet.
Jeg syns hun har fått fram min unikhet som matcher både den jeg er og hva jeg tilbyr på en veldig fin måte.
Noe av det beste med Ragnhild er at hun stiller endel gode spørsmål underveis; spørsmål som får meg til å stoppe opp og tenke over hva jeg egentlig vil med dette - for det er lett å miste oversikt, miste målet av synet og gå seg vill i denne prosessen.

Ragnhild har vært flink til å minne meg på hva dette egentlig handler om, og det har gjort at prosessen har blitt mye enklere.
Jeg er kjempefornøyd, og anbefaler henne på det varmeste.


Kenneth Sorensen

 Kenneth Sørensen, MA, forfatter 

Jeg brugte Ragnhild til min nye hjemmeside www.kennethsorensen.dk og det har jeg ikke fortrudt. 


Kenneth Sorensen

Ragnhild er en utrolig kompetent og behagelig person at samarbejde med. Hun holder en god struktur i samarbejdsprocessen og leverer på de aftalte tidspunkter, så der hurtigt opbygges en tillid. Der er næsten ikke den ting hun ikke kan lave, men skulle der være en enkelt faktor så har hun et stærkt team i ryggen af dygtige samarbejdspartnere.


Jeg kan varmt anbefale Ragnhild til alle der vil købe webdesign.


Fiin

 Line-Therese Røstad

Hun "ser" deg og ditt behov.


LineTherese.no

Jeg må bare si tuuusen takk til fineste Ragnhild for at hun har laget så fin nettside for meg. Jeg er så glad for at våre veier krysset hverandre (nok en gang) og at hun hadde tid og anledning til å hjelpe meg med siden min da jeg trengte det.


Ragnhild er proff, Ragnhild er omtenksom, Ragnhild er kreativ, Ragnhild er effektiv, Ragnhild er der for deg, Ragnhild tør si ifra, Ragnhild er rett og slett den beste jeg kunne ha fått til å hjelpe meg med prosjektet mitt. Hun ¨ser¨ deg og ditt behov, og ¨holder deg i hånden¨ i prosessen og guider deg gjennom det hele.


Gledet meg til hver hver dag og ventet spent på mail fra henne om den videre utviklingen. Spennende!

Det er nesten litt vemodig at siden nå er klar og at det tette samarbeidet er over, selvom vi fortsatt skal jobbe sammen med videreutvikling. 


Så til deg som vurderer om du skal gå inn i et samarbeid med henne...Ikke noe å nøle med, bare kast deg ut i det. Lover deg, du kommer ikke til å angre.


Shaun

 Shaun Whyte

She grasped the brief quickly and improved basic my thoughts with her own constructive suggestions.


The Victory Gallery

I run a web based, traditional art gallery and needed to replace my rather tired website. I asked Ragnhild to help and immediately found her approach refreshing and most helpful.


I wanted a site that was simple and easy to navigated and after talking this through with Ragnhild she grasped the brief quickly and improved basic my thoughts with her own constructive suggestions. As a technophobe, she was guiding me throughout the entire process to ensure I got it right. I was delighted with the final result and how quickly it was achieved.  


I would be happy to recommend Ragnhild to anyone considering engaging a website designer.


Jannecke - Wisdom From North

Jannecke Øinæs

Jeg har ikke angret ett sekund på valget, jeg har heller vært sjeleglad for at Ragnhild "kom inn i mitt liv".


wisdomfromnorth

Da jeg hadde landet beslutningen om å redesigne hele min webside, var jeg svært i tvil om hvem jeg skulle velge som min nye webdesigner. Wisdom From North er og har alltid vært min dyrebare baby, og jeg så for meg at jeg måtte gå mange runder samt bruke lang tid på å velge akkurat hvem som var den rette til å hjelpe meg løfte Wisdom From North videre.


Min venninne Karianne Stenshagen var derimot ikke i tvil: "Du velge Ragnhild Jannecke, jeg har ikke nok gode ord å si om henne"! Så jeg tok min venninnes råd og inviterte Ragnhild til en skype samtale. Et par minutter inn i samtalen var jeg overbevist. Her var det kjemi, engasjement, stor kompetanse og nærmest en overraskende intuitiv forståelse av hva jeg ønsket meg.


Jeg har ikke angret ett sekund på valget, jeg har heller vært sjeleglad for at Ragnhild "kom inn i mitt liv". Prosessen har ikke resultert kun i en "boost" for Wisdom From North, det har også vært en personlig boost for meg! Jeg er mer inspirert enn noen gang i mitt arbeide og mer klar på hvor veien skal gå videre.


Jeg har samtidig virkelig fått min helt unike webside, en prosess som har vært magisk, givende, men tøff på samme tid. Tøff fordi det er så mange valg å ta og så mye nytt å sette seg inn i. Men med Ragnhilds imponerende tålmodighet og vennlige fremtoning har jeg klart å finne roen og stole på prosessen underveis.

Samtidig har det vært en magisk reise gjennom vårt lekende, inspirerende, lærerike og givende samarbeid. Det kan nesten føles i etterkant som at websiden nærmest "foldet seg ut av seg selv" i møte med hverandre.


Jeg sier som min venninne, jeg kan ikke anbefale Ragnhild nok.


Deilig å vite at jeg slipper å gå meg vill for jeg har Ragnhild som kompass og veiviser
Harlad Fjeldal Kunstkolonial


“Veien blir til mens du går deg vill” er tittelen på en bok av Dag Evjenth... Jeg har ikke lest den, men siden Kunstkolonialen er hele tiden på vei er det deilig å vite at jeg slipper å gå meg vill for jeg har Ragnhild som kompass og veiviser.

Samarbeidet med Ragnhild startet da smykkeblogg.no ble til og jeg visste nøyaktig hvem som skulle være webdesigner og fokuspartner når Harald Fjeldal Kunstkolonial skulle på nett!

Ragnhild er en fantastisk person å samarbeide med, hun er lydhør, kjapp, kreativ og fokusert. En dyktig designer og en uunværlig fokuspartner. Når man jobber alene og har mange tanker og ideer er det gull å ha en person som fanger opp essensen og hjelper deg på rett vei, så du ikke går deg vill!

Er du så heldig å få tak i henne, hold godt fast! Hun har mine beste anbefalinger!.
Trine Wilhelmine RønnevigKunstkolonialen.no

Du har vært klippen i livet mitt denne perioden.

Spis deg friskere


Jeg er så kjempeglad for at Ragnhild sa ja til å sette opp mitt onlinekurs, som er blitt så veldig fint. Det samme gjelder optin og annonser.

Du har hjulpet meg med gode innspill og flott design, til salgsside, mailer og Facebook. Alt er blitt så flott, takket være deg.

Du er en utrolig hyggelig person å jobbe med, du forsto meg til tider bedre enn jeg gjorde selv. Det har vært en ganske lærerik prosess for meg, hvor du har støttet og gitt meg kreative tilbakemeldinger. Du har vært klippen i livet mitt denne perioden.

Du har vist meg respekt, gitt raske tilbakemeldinger som jeg setter stor pris på. ​ Jeg anbefaler Ragnhild på det varmeste, jeg er så fornøyd.
Reidun BrustadKostholdsveileder

Ragnhild visste hva jeg ville ha før jeg visste det selv.

Ragnhild Ørjasæter


Jeg kjenner mange jeg kunne spurt om hjelp da jeg skulle ”freshe opp” nettsiden min, men det var aldri aktuelt å spørre noen annen enn Ragnhild. Dette fordi hun har levert kvalitet og kreativitet til andre som jeg har likt, og fordi hun er et gjennom godt menneske som forstår hvor du vil. Ragnhild fikk frie tøyler til å komme opp med forslag til å hvordan siden kunne se ut – og det første forslaget ble akkurat slik det skulle se ut – hun visste det før jeg visste det selv. Ragnhild forstod utrolig godt hvilket budskap jeg ville formidle, og fikk dette til å vises tydelig i alle elementene på nettsiden. Hun forstod meg.

Med sin bakgrunn som coach i tilegg til det kreative og web-tekniske har hun et solid fundament i å finne fram til hva kunden vil formidle og gjøre dette om til unik nettsider.
Ragnhild ØrjasæterPositivt Fortegn

Ragnhild er en gullgruve av en webdesigner.

Femininastrologi


Ragnhild er en gullgruve av en webdesigner. Hun er strukturert, intuitiv, hjelpsom og profesjonell. Hun er utrolig engasjert i hele prosessen og leverer det lille ekstra som gjør at nettsiden blir ekstraordinær og eksklusiv.

Ragnhild er rett og slett en drøm å samarbeide med, og en god rådgiver gjennom hele prosessen.
Karianne StenshagenAstrolog

Å samarbeide med Ragnhild har vært en drøm!

Gretha Dimmen


Valget var lett da jeg bestemte meg i august 2015 for å re-designe nettsiden min. Magefølelsen fortalte meg at Ragnhild var den rette personen til å skape min unike nettside. Jeg visste at hun ville få frem det jeg ønsket å formidle via min nettside på en god og informativ måte.

Ragnhild er en utrolig kreativ sjel og har et godt øye for helhet. Hun er engasjert, jobber raskt, vil ditt beste og sier ifra hva hun trenger av deg for å bygge opp din unike nettside! I prosessen har hun vist meg hva hun tenker, kommet med forslag og jeg har vært med hele veien.

Det har vært en stor glede å jobbe sammen med Ragnhild. Og for et resultat! Jeg er rørt og dypt takknemlig over hvor flott nettsiden min har blitt! Og tilbakemeldingene har vært enorme etter at den ble lansert 7. november-15. .Jeg kan anbefale Ragnhild på det varmeste til alle som ønsker enten å lage eller re-designe nynettside! 

Hun er, sånn jeg ser det, den beste på markedet når det gjelder å skape gode, unikenettsider.
Gretha DimmenSpirituell veileder

Hun er behagelig å samarbeide med, arbeider raskt og følger det vi har avtalt.

Matrix Tidsskrift


I arbeidet med å videreutvikle nettsiden til Matrix – nordisk tidsskrift for psykoterapi -www.matrixtidsskrift.no - har jeg hatt gleden av å samarbeide med Ragnhild.

Med utgangspunkt i våre ønsker og ideer har hun aktivt presentert ideer og planlagt gode løsninger. Hun har hele tiden vært eksplisitt på de valg som må og kan gjøres og, ikke minst, hva hun selv vil anbefale. Hun er behagelig å samarbeide med, arbeider raskt og følger det vi har avtalt. Hun har hatt mange gode forslag til brukervennlige løsninger tilpasset vår målgruppe, samt redaksjonens behov i arbeidet med tidsskriftet.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på siden etter omleggingen. 

I alt opplever jeg at hun utført arbeidet på en meget god måte, og gir henne mine beste anbefalinger.
Line Indrevoll StänickeRedaktør Matrix

Du yter kvalitet. Du evner å lage struktur og ikke minste beholde struktur.

altermulig


Jeg kan snakke om deg som person, som støttespiller, som designer, som koordinator for onlinekurs, som webdesigner, som mentor, idéskaper, venn... Ja, du fyller mange roller. Du er unik - genuint opptatt av meg og mitt engasjement. Jeg får følelsen av at du står sammen med meg 100%.

Du yter kvalitet. Du evner å lage struktur og ikke minste beholde struktur. Du er kjapt på! Du catcher kjapt! Du er smart! Du kommer med ideer som er knall bra. Du får kreativiteten i meg til å blomstre. Og du bidrar til at ideene settes ut i praksis. Du er med på å gjøre "alt mulig" for meg og min bedrift.

Aldri før har jeg samarbeidet med en person som jeg opplever utfyller meg så godt som du, og som tenker og setter ord på - akkurat som jeg selv ville gjort det.

Du gir opplevelsen av at du er tilstede 100% i hver samtale vi har. Du er effektivt og du skaper resultater som er langt bedre enn jeg hadde håpet på.

Som person er du hjertevarm, til å stole på, og du gir av deg selv på en profesjonell måte. Du er ikke utleverende eller kommer med alt ditt - du evner å ha fokus på meg og mitt. Faktisk har du imponert meg på dette området, fordi jeg har følt deg som en venn - men du har hele tiden holdt ditt eget tilbake. Det skaper en forskjell mellom et arbeidsmessig vennskap og privat vennskap.

Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag med nettkurset, bedriften eller nettsiden hadde det ikke vært for deg! - og, det er umulig å ikke bli glad i deg!
Maria Morkaltermulig.net

Det var et funn å komme i kontakt med Ragnhild for noen år tilbake - prossessen med ´facelift´ av siden har vært en enda bedre opplevelse.

Aquafitness


Da jeg trengte en nettside ble jeg anbefalt å ta kontakt med Ragnhild. Jeg forsto rask at dette kom til å bli en gøyal prossess med ei jente som hadde evne til å sette seg inn i mine tanker og forstå hva jeg trengte. Vi var på linje, skulle tro vi hadde værte venner i lang tid. Hun forsto og visste alt jeg trengte, ja mer enn jeg faktisk visste selv!

Web sidene mine har fått mye skryt av mine kunder for å være lette å finne frem på, og påmeldingsskjemaene fungerer perfekt.

Nå har sidene fått en ´facelift´ som unike Ragnhild bare ordnet på kort tid. Nå er jeg enda mer fornøyd. Bilder og tekst harmonerer med en ren form og rene farger. Trodde faktisk ikke det kunne bli bedre, men joda det ER det. 

Websiden har virkelig påvirket pågangen til min bedrift. Gleder meg til et fortsatt fantastisk unikt samarbeid også i fremtiden.

http://svømming.annemette.no/

Anne-Mette Eriksen Hjemaassvømming.annemette.no

Du gjorde mitt første onlinekurs til en suksess.

Anne Christine Hågensen


Vinteren 2015 satte jeg opp mitt første onlinekurs – og du skulle hjelpe meg, Ragnhild. Jeg var lykkelig uvitende om hva det faktisk innebar å sette opp et kurs på nett, men du hadde virkelig oversikt på ALT.

Du vet hva markedet krever og du vet hva som selger. Med stø hånd lagde du proffe annonser, lekre optinsider og meget tiltalende kurs- sider. Du sto virkelig på gjennom den 4 uker lange prosessen for at jeg skulle få det beste produktet. Du var lydhør for alle mine innspill, ga alltid kjappe tilbakemeldinger, og møtte meg med en unik kombinasjon av profesjonalitet og vennlighet.

I tillegg var du en super veileder og motivator som fikk meg til å yte mitt beste. Da jeg trodde mine forhåndsskrevne mailer var bra nok, fikk du meg til å optimalisere ytterligere. Da jeg tillot meg å slappe av, fikk du meg til å ”gutse på.” Og da jeg trodde jeg var ferdig , fikk du meg til å yte maksimalt før målstreken slik at seieren ble et faktum.

Ragnhild, du er et funn! Du er kjempegod teknisk, har sans for det estetiske og er en super støttespiller og coach. Jeg er deg evig takknemlig. Du gjorde mitt første onlinekurs til en suksess. Jeg gleder meg allerede til neste samarbeid.

http://annechristine.no

Anne Christine Hågensenannechristine.no

Siden har blitt akkurat så fin og funksjonell som jeg hadde drømt om.

image mammamagetrener

Jeg bare elsker min nye hjemmeside og kunne ikke vært mer fornøyd.

Å jobbe sammen med Ragnhild er en drøm fra start til slutt. Hun er en motivator og inspirasjon i alle ledd i prossessen. Kommer med gode forslag underveis.

Siden har blitt akkurat så fin og funskjonell som jeg hadde drømt om og det takket være Ragnhild. Hun lytter og setter seg virkelig inn i hva jeg ønsker og tenker meg og kommer med forslag som gjør det enda bedre. Hun er rask og holder alt hun lover, er supertålmodig og gir seg ikke før jeg som kunde er 110% fornøyd og gjør små endringer underveis med ett smil. 

Jeg er nesten litt lei meg for at samarbeidet er over for det har virkelig vært så utrolig gøy å gjøre dette prosjektet sammen.

http://mammamagetrener.no

Marit Solamammamagetrener.no

Hun så MEG og min VISJON

image UnikMamma

Jeg tok kontakt med Ragnhild etter å ha «kavet» i flere måneder med å lage meg en webside. Jeg hadde gjort en del forarbeid, men slet med å sette sammen siden, da dette var langt utenfor mitt kompetanseområde!

Jeg stod ved et viktig valg: skulle jeg komme meg videre med mitt prosjekt, måtte jeg få hjelp - alternativet var å legge fra meg hele prosjektet, da jeg innså at ikke klarte dette selv. Det jeg ønsket hjelp til, var å få laget en fin, personlig og samtidig profesjonell webside, samt opplæring til å utvide og jobbe med den selv videre - det jeg fikk var veldig mye mer!

Jeg møtte et menneske som så langt mer en bare websiden min. Hun så MEG og min VISJON, utfordret meg, stilte kloke spørsmål, oppmuntret og kom med meget gode strategiske råd om veien videre. Når hun i tillegg kunne fikse alle utfordringer, svarer kjapt og greit på mailer og telefoner, ja da få en "full pakke» og mere til!

Anbefaler Ragnhild på det sterkeste - et flott, dyktig, varmt og godt menneske med stor profesjonalitet.

http://unikmamma.no

Berit Nesseth Otterleiunikmamma.no

Med hjelp av Ragnhilds kloke og inspirerende tilbakemeldinger har nettsiden gått fra et lite frø til en frodig blomst.

image camillamaalendesign.no

Det har vært veldig spennende og utrolig lærerikt å få lov til å jobbe med Ragnhild!

Tidlig i prosessen så skjønte jeg at jeg hadde fått så mye mer enn ”bare” en webdesigner med på laget mitt. Ikke nok med at Ragnhild er særdeles profesjonell, dyktig og erfaren, hun er også en strålende coach og mentor! For en lykke!

Med hjelp av Ragnhilds kloke og inspirerende tilbakemeldinger har nettsiden gått fra et lite frø til en frodig blomst. Hele veien har Ragnhild vært like positiv og blid, og lyttet til mine ønsker. Hun har en enorm tålmodighet og er serviceinnstilt til enhver tid. Jeg har følt meg veldig sett og ivaretatt.

Og jeg er så stolt over nettsiden som Ragnhild har klart å trylle fram. Den har blitt mye bedre enn jeg noensinne kunne forestille meg. Jeg kan på det varmeste anbefale Ragnhild!

Med Ragnhild som webdesigner vil du få en helt unik nettside som du kan være fornøyd med mange år fremover!

http://camillamaalendesign.no/

Camilla Målen Designcamillamaalendesign.no

Det er en drøm å jobbe med Ragnhild.

image Lisbeth Antonsen

Det er en drøm å jobbe med Ragnhild. Hun oppfatter raskt hva jeg er ute etter, og også når jeg ikke vet helt selv hva og hvordan så kommer hun med forslag som jeg opplever matcher meg og som vi kan jobbe ut fra:)

Hun er en dyktig coach som bruker intuitiv coaching som verktøy for å hjelpe meg finne mine egne, unike svar. Noe som opplevde veldig viktig, nært og personlig:) Det har vært en behagelig og trygg prosess.

Ragnhild er en varm, pålitelig, ærlig, positiv, dyktig og proff samarbeidspartner. Hun er tydelig på hva hun trenger av informasjon og hun følger opp og veileder i prosessen hele veien. 

Det har vært en fryd å jobbe med Ragnhild fra start til slutt. Jeg anbefaler henne på det varmeste 🙂

http://www.lisbethantonsen.no/

Lisbeth Antonsenlisbethantonsen.no

Jeg har vel egentlig fått mer enn jeg trodde jeg skulle få ut av dette.

image k07.no

Ragnhild kan anbefales på det varmeste. Hele prosessen har vært utrolig kjekk og lærerik.

Jeg har blitt hørt og vi har kommet frem til gode løsninger på alt. Tilbakemeldingene på sluttproduktet har vært utrolig positive. Når jeg har stått litt i stampe og ikke helt vist hvilke vei jeg skulle, så har det kommet gode og konstruktive forslag som har gjort produktet mye bedre enn jeg hadde håpet på.

Jeg har vel egentlig fått mer enn jeg trodde jeg skulle få ut av dette. 

Nå sitter jeg her og er nesten litt lei meg for at siden er oppe og går, og ting har kommet til veis ende.

http://www.k07.no/

Nina Elisabeth Lihaug Jøsvoldk07.no

Ragnhild - med hjerte i hånden når hun former en nettside.

image Vanilla SKY

Jeg var trygg fra dag 1 på at Ragnhild skulle få oppgaven med å skape vårt vakre nettside!

Jeg så ganske klart for meg hvordan vår nettside skulle se ut og hva den skulle inneholde, så etter få samtaler satte Ragnhild i gang med det praktiske.

Jobben hun har gjort for oss er helt fantastisk! Hun forstår ”tankene” fra starten av og bygger din nettside enda bedre enn det du hadde sett for deg! Hun er supergod på å forstå DEG og DITT behov! Hun tar deg også ett steg videre med hennes tilstedeværelse og hennes supre tips tilpasset din virksomhet.

Ragnhild er særdeles service-minded og leverer på topp-plan! For meg var det meget viktig at vi jobbet online og ikke brukte tid på telefon, da jeg har to andre jobber i tillegg til vår nye nettbutikk. Vi har jobbet på tvers 24/7 og med hennes nydelige tålmodighet og fleksibilitet har dette fungert perfekt for meg! Det skal sies at jeg er ganske kravstor når det kommer til effektivitet, men med denne kule dama trenger du ikke tenke på det! Hun leverer alltid!

Itillegg til hennes tekniske vitenskap deler hun og lærer deg herlige tips som du kan ta med deg videre i din bedrift. Hun virkelig byr på seg selv, så velger du Ragnhild får du ikke bare en vakker nettside men en ”superpakke” med ekstra lærdom og smarte tips for veien videre! 

Tusen hjertelig takk for at du finnes Ragnhild, og med ditt herlige vesen og din dyktighet så har du hjulpet oss med å nå drømmen vår.

http://www.vanillasky.no/

Sissel & Nickivanillasky.no

Ragnhild er en unik webdesigner med en unik tjeneste. Det blir det unike nettsider av!

VillaDammen

Å lansere villadammen.no oppleves som å ha stupt 10 - meter´n, for så å dukke opp over vannflaten og se stolt og begeistret bort på svømmetreneren sin. Nettopp så skummelt, nettopp så trygt og nettopp så motiverende og lærerikt.

Ragnhild er denne ambisiøse, trygge og dyktige svømmetreneren. Hennes erfaring og profesjonelle lekenhet appellerte veldig til oss.

Da vi lette etter en webdesigner for VillaDammen-prosjektet, så vi oss om etter en webdesigner med det lille ekstra. Vi var veldig usikre på hvem som kunne møte vår omfangsrike og komplekse behovsliste. Dessuten ønsket vi oss en helt unik visuell identitet , som passet prosjektet vårt, og en nettside som kommuniserte i dialog med andre. Etter den første samtalen med Ragnhild var vi overbevist, noe som bare ble forsterket underveis I prosessen.

Ragnhild har også en evne til å gjøre kompliserte teknikaliteter forståelige, noe som gjør kommunikasjonen svært effektiv og trygg. Vi er utrolig lettet over at vi fant frem til Ragnhilds tjenester, og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi får stadig tilbakemeldinger fra våre samarbeidspartnere, om hvor delikat og forståelig nettsiden er, noe som bekrefter vår opplevelse. 

Tusen takk, Ragnhild for et solid arbeid og en utrolig motiverende prosess!

http://www.villadammen.no/

Victosand Sandbergvilladammen.no

Ragnhild er virkelig unik som webdesigner.

SandeNaprapatklinikk

Hun lytter oppriktig til deg som kunde og setter seg inn i dine ønsker og hva som er viktig for deg og kommer med gode råd og ideer hele tiden underveis som løfter hjemmesiden til nye høyder.

Hun er tålmodig og utrolig kreativ og får ting til å bli utrolig delikat og oversiktlig. Jeg kunne komme med endringer underveis som hun gjorde med et smil for at jeg som kunde skulle være fornøyd.

Ragnhild er et varmt menneske som oppriktig gjør alt for at du som kunde skal bli fornøyd med din hjemmeside. 

Så skal du ha hjemmeside kan jeg med hele mitt hjerte anbefale denne unike dama:)

http://sandenaprapatklinikk.no/

Marit Solasandenaprapatklinikk.no

Ragnhild er både en dyktig webdesigner og samtidig - en absolutt tilleggsbonus - en inspirerende coach.

livendal

Hun er positiv, serviceminded og fleksibel.

Ragnhild har innsikt, gode ideer, er profesjonell og lett å forholde seg til! Vi har allerede planlagt neste trinn i samarbeidet.

Jeg er svært fornøyd med den nye hjemmesiden, og kan anbefale Ragnhild på det varmeste!

http://livendal.no/

Liv Solfrid Endallivendal.no

Ragnhild har vært en fantastisk støttespiller, full av gode ideer, kreativitet og inspirasjon.

Det gule huset

En kollega og jeg har samarbeidet med Ragnhild i forbindelse med design av ny hjemmeside til arbeidsplassen vår - Det Gule Huset.

Ragnhild har vært en fantastisk støttespiller, full av gode ideer, kreativitet og inspirasjon. Hun hadde en løsning på alle våre forespørsler, og dersom hun så at noe ville fungere bedre på en annen måte kom hun med konstruktive innspill som vi dro nytte av.

Ragnhild er svært lett å kommunisere med, og vi hadde en veldig god tone gjennom hele samarbeidsperioden. Hun er raus og "service-minded", og ga oss tips og råd utover den tjenesten hun var ment å utføre. 

Vi er svært fornøyd med den nye hjemmesiden vår, og kan anbefale Ragnhild på det varmeste!

http://gulehuset.no/

Eilen Liengulehuset.no

Ragnhild kan kunsten å dytte deg omsorgsfullt mot de målene hun har hjulpet deg å definere!

smykkeblogg wilhelminesmykker

Jeg har så veldig god erfaring med samarbeidet at jeg håper det aldri trenger å ta slutt!!

Ragnhild er god på å stille spørsmål sånn at du må ta valg. Den fine dialogen bruker hun når nettside blir utviklet, og dermed blir resultatet så tilpasset og personlig som det kan bli.

Det er utrolig gøy og lærerikt å samarbeide med denne dama. Hun har innsikt, humør og er profesjonell. Ryddig, pålitelig og lett å forholde seg til! 

Så om du tør å slippe taket og la forandring skje, er Ragnhild etter min mening et strålende valg av partner på veien til å lykkes på nett.

http://smykkeblogg.no/

Trine Wilhelmine Rønnevigsmykkeblogg.no

Jeg følte meg sett og hørt under hele prosessen.

mette-lise

Å planlegge og lage min egen webside var en stor viktig ting i livet mitt. Hodet mitt var fullt av ideer, men det var umulig for meg å få hentet disse ideene ut fra hodet mitt og gjøre om til en konkret webside.

Jeg skjøv denne oppgaven foran meg i ett år. Var i kontakt med en webdesigner som aldri holdt avtalene, og det gjorde ikke saken bedre. Så ble jeg anbefalt Ragnhild og da jeg traff henne var det noe som skjedde, nesten litt magisk. Hun forsto så fort hva det var jeg var ute etter. Fra den første samtalen vi hadde, ble designet av websiden min bare gøy. Skjønner enda ikke at hun forsto så konkret hva jeg var ute etter med alt det kaotiske pratet som jeg overlesset henne med, men resultatet var min unike nettside! Akkurat slik jeg ville ha det!

Hun fikk hele prosessen til å bli lystbetont og spennende. Hun lot meg komme med mine tanker og ideer, og fikk satt de ut live. Jeg følte meg sett og hørt under hele prosessen. Så takknemlig for at jeg "fant" Ragnhild.

Hun er ikke bare faglig kompetent og teknisk knallgod, hun er så flink til å få kompliserte tekniske saker til å høres forståelig ut! Hun er et så strålende vidunderlig vesen, vennlig, og varm! 

Jeg elsker websiden min.....og Ragnhild!!

http://mette-lise.no

Mette-Lise Aune Schinaglmette-lise.no

Tusen takk Ragnhild for en hjemmeside jeg er veldig, veldig fornøyd med!

landgraffholm

I tillegg får jeg mange fine tilbakemeldinger fra kunder, kandidater, venner og bekjente.

Dette har vært en lang prossess og jeg takker for tålmodighet din og for at du har forstått hvor jeg ville. I tillegg har du vært veldig effektiv og rask i arbeidet ditt.

Da vi startet på blanke ark var jeg veldig usikker på hvor jeg ville og når når den er ferdig så kjenner jeg at jeg er veldig stolt og glad over resultatet.

Tusen hjertlig takk og gleder meg til neste steg for videre utvikling av den på et senere tidspunkt. 

Til dere som leser dette vil jeg anbefale Ragnhild på det sterkeste.

http://landgraffholm.com/

Cathrine Holmlandgraffholm.com

Ragnhild er en stjerne.

heartsofcopenhagen

Hun har ikke bare laget min nye flotte nettside, hun har også hjulpet meg med å sette mine drømmer ut i livet.

Helt konkret så har jeg båret på en spesiell drøm i over 4 år, og i løpet av bare en samtale fikk Ragnhild meg til å ta action og realisere den. Bare sånn. Hun har sett meg, hvilke behov jeg har og ved å stille spørsmål har jeg også blitt klarere på hva jeg vil formidle med min hjemmeside.

Ragnhild er varm, god og ekte. Hun følger opp, svarer med en gang selv om hun ikke kan løse oppgaven med det samme, så sier hun fra når hun skal gjøre det. Det skaper trygghet og forutsigbarhet. 

Trenger du ny nettside? Fra mitt hjerte; Velg Ragnhild!

http://heartsofcopenhagen.com/

Hanne Kondziellaheartsofcopenhagen.com

Uten Ragnhild hadde det rett og slett ikke blitt noen Savannah Bokhandel!

savannahbokhandel

Ragnhild har hjulpet meg masse! Hun har laget den fantastiske nettsiden min og hjulpet meg med markedsføringen av bokhandelen.

Det har vært en utrolig lærerik og veldig fin prosess, som fremdeles pågår.

Jeg anbefaler Ragnhild på det varmeste.

http://savannahbokhandel.no/

Elisabeth Gadesavannahbokhandel.no

Det er så lett å samarbeide med Ragnhild

samlivsterapeuten

Hennes unike kombinasjon av profesjonalitet, kunnskap og kreativitet medførte at hun umiddelbart klarte å formidle det spesielle ved akkurat min side. Hun tok prosessen på alvor, var tålmodig og utrolig hjelpsom.

Et vennlig dytt når jeg sto fast, etterspurte en mer presist formulering eller kanskje jeg heller skulle prøve…… 

Trenger du en dyktig webdesigner , som også bruker sine kunnskaper som coach under prosessen, anbefaler jeg Ragnhild på det varmeste.

http://samlivsterapeuten.no/

Bente Skogsamlivsterapeuten.no

Hun driver deg fremover, strategisk, praktisk og personlig.

knottekompaniet

Ragnhild og hennes konsept er design, flott design.

Hun er tilstede på en unik måte i hele prosessen. Hun ser dine behov før du ser de selv, hun bruker sine coaching evner til å finne frem til løsninger man selv er i tvil om. Hun driver deg fremover, strategisk, praktisk og personlig.

Ragnhild legger mye ned i at hjemmesiden skal speile de som står bak den. 

Knottekompaniet.no er strålende fornøyd med samarbeidet og resultatet.

http://knottekompaniet.no/

Knottemorknottekompaniet.no

Ragnhild er en raus, varm, lyttende og engasjert person som får deg til å føle deg verdifull og sett.

toneaanderaa

Hun har laget min nye vakre nettside som jeg er så stolt av.

Ragnhild gikk veien sammen med meg med sin åpne, dirkete og omsorgsfulle væremåte som var gull verdt for meg. Hennes coach bakgrunn er en fantastisk kombinasjon med webdesigneren som gjør hennes tjenester helt unike. 

Jeg kan varmt anbefale henne.

http://toneaanderaa.no

Tone Aanderaatoneaanderaa.no